Fabrika Cementa organizira 11. "Dan otvorenih vrata" u prijateljstvu s prirodom

06.09.2019 08:44:12
Fabrika Cementa organizira 11. 'Dan otvorenih vrata' u prijateljstvu s prirodom

U subotu, 7. septembra u krugu Fabrike cementa Lukavac održat će se 11. po redu "Dan otvorenih vrata 2019".

 

U subotu, 7. septembra u krugu Fabrike cementa Lukavac održat će se 11. po redu "Dan otvorenih vrata 2019". Kao i svih dosadašnjih godina priprema se veselo i ugodno porodično druženje.

Lukavac Cement svakodnevno unapređuje saradnju sa građanima, vladinim i nevladinim organizacijama, ekološkim udruženjima, školama, obdaništima i svima onima koji imaju isti cilj, očuvanje prirode i njenih resursa. Živjeti u skladu i prijateljstvu s prirodom je jedna od osnovnih odrednica Fabrike cementa Lukavac.

Pozivaju se svi građani i građanke, poslovni partneri i prijatelji  da posjete Fabriku cementa Lukavac 07.septembra od 11 h,  gdje ih očekuje mnogo dobre zabave, sportskih aktivnosti, radionica, kao i korisne informacije o razvrstavanju i recikliranju otpada koje će prezetirati vrijedni učenici OŠ "Lukavac Grad".

Najmlađi će moći uživati u predstavi, mađionarskim čarolijama, igrati se na zelenim površinama fabrike i naučiti kako napraviti zanimljive predmete od cementa i betona.

Dobrodošli!!!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo