Kid‘s Fest 2019 okupio djecu iz raznih gradova BiH

27.06.2019 08:16:26
Kid‘s Fest 2019 okupio djecu iz raznih gradova BiH

Kid‘s Fest 2019 pod motom "Budućnost kakvu želim" održao se 15. juna prvi put u Tuzli, a Lukavac Cement je bio dijamantni sponzor dječije manifestacije

Kid‘s Fest 2019 pod motom "Budućnost kakvu želim" održao se 15. juna prvi put u Tuzli, a Lukavac Cement je bio dijamantni sponzor ove popularne dječije manifestacije koja je okupila djecu iz raznih gradova BiH.

"U fokusu našeg djelovanja i naših akcija su djeca i mladi. Veliko nam je zadovoljstvo da smo podržali ovaj jedinstveni događaj za Tuzlu i BiH. Ovakvih događaja nam treba što više, da podržimo ideje mladih koji su i treba da budu pokretačka snaga za buduće promjene i napredak. Bio je to poseban dan sa puno veselja, zabave, kreativnih i obrazovnih radionica i pozitivne energije" – kazao je Nihad Begić, direktor marketinga i prodaje.

Lukavac Cement je imao svoju specijalnu radionicu koja je ugostila mlade učesnike ovogodišnjeg Kid's Festa.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Slobodno vrijeme