Lukavac Cement dijamantni sponzor Kid's Festa

14.06.2019 08:29:32
Lukavac Cement dijamantni sponzor Kid's Festa

Kid's Fest 2019 pod motom "Budućnost kakvu želim" održat će se 15. juna prvi put u Tuzli, a Lukavac Cement je dijamantni sponzor ove manifestacije.

Kid's Fest 2019 pod motom "Budućnost kakvu želim" održat će se 15. juna prvi put u Tuzli, a Lukavac Cement je dijamantni sponzor ove popularne dječije manifestacije na kojoj se očekuje preko 5000 posjetilaca iz cijele BiH.

"U fokusu našeg djelovanja i naših akcija su djeca i mladi. Veliko nam je zadovoljstvo podržati ovaj jedinstveni događaj za Tuzlu i BiH. Očekujemo da se 15. juna okupi što više djece i mladih i da se na taj način vizija budućnosti promijeni bar na jedan dan, ali da ujedno bude i pokretačka snaga za buduće promjene i napredak. Bit će to jedan poseban dan sa puno veselja, zabave, kreativnih i obrazovnih radionica i pozitivne energije" – kazao je Nihad Begić, direktor marketinga i prodaje.

Lukavac Cement je pripremio i specijalnu radionicu koja će sigurno obradovati sve mlade učesnike ovogodišnjeg Kid's Festa.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Slobodno vrijeme