Još jedna školica za OŠ "Lukavac mjesto"

08.11.2019 08:36:07
Još jedna školica za OŠ 'Lukavac mjesto'

Cilj je da se mladim naraštajima približe vrijednosti prirodnog okruženja i da odrastaju na principima druženja s prirodom i brige o njoj.

Projekat "Školica", koji već duže vrijeme Fabrika Cementa Lukavac realizira u sklopu dugoročne društveno odgovorne kampanje "U prijateljstvu s prirodom" svuda je naišao na odobravanje i radost brojnih učenika i učenica širom BiH.

Nekada omiljenu dječiju igru uspjeli su vratiti u dvorišta škola i obdaništa, a nedavno su i u OŠ "Lukavac mjesto" izgradili plohu za ovu zabavnu igru koja unapređuje zdrav razvoj i mnoge sposobnosti djece.

Cilj je da se mladim naraštajima približe vrijednosti prirodnog okruženja i da odrastaju na principima druženja s prirodom i brige o njoj. Sreća i zdravlje najmlađih su jedan od prioriteta, kao i opredjeljenje da i ubuduće daju svesrdnu podršku projektima koji promoviraju ove i slične vrijednosti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Slobodno vrijeme