Zagrizi Fresh Corner svježe i hrskave sendviče!

25.03.2022 08:22:35
ina holdina energopetrol benzinske stanice fresh corner sendviči panini sa sirom panini pureća šunka

Fresh Corner proširo je ponudu uvijek svježih proizvoda za vašu pauzu na putu te od sada u Fresh Corneru možete birati i nove, slasne, sendviče

Sjajne novosti stižu iz Fresh Cornera!

INA i Energopetrol benzinske stanice proširili su ponudu uvijek svježih proizvoda za vašu pauzu na putu te od sada u Fresh Corneru možete birati i nove, slasne, sendviče:

  • Panini sa sirom
  • Panini pureća šunka
  • Sendvič pureća šunka

Bez obzira na to gdje putujete, neka uz Fresh Corner vaš predah za osvježenje bude uistinu doživljaj vrijedan zaustavljanja jer je tamo sve svježe, samo za vas!

Fresh Corner proizvodi dostupni su na odabranim INA i Energopetrol prodajnim mjestima

 
Zagrizi Fresh Corner svježe i hrskave sendviče!

Počastite se neodoljivim, hrskavim i toplim 🥪 sendvičem iz Fresh Cornera. Proširili smo ponudu te od sada možete birati i nove, slasne 🤤, proizvode: 🥪 Panini sa sirom 🥪 Panini pureća šunka i 🥪 Sendvič pureća šunka 🤤 Posjetite ⛽️ #INA i #Energopetrol prodajna mjesta i uživajte u iskustvu vrijednom pauze! #inaienergopetrol #iskustvovrijednopauze #FreshCorner #sendvič

Posted by INA i Energopetrol on Monday, March 7, 2022

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Putovanja i hrana