Prepustite vašu štampu firmi Prointer ITSS

11.01.2018 08:05:00
Prepustite vašu štampu firmi Prointer ITSS

Prepustite firmi Prointer ITSS da brine o vašoj štampi i učine je efikasnom i ekonomičnom.

PROPRINT je multi-platformsko softversko rješenje koje omogućava upravljanje i praćenje štampe preko kartične identifikacije korisnika.

Standardno omogućava praćenje obima štampe, upozorava firmu Prointer ITSS kao pružaoca usluge o količini istrošenosti tonera kako bi izvršii blagovremenu zamjenu, follow-me štampu (kopija izlazi na štampaču na kom se autorizujete), zaštićenu štampu sa “Find Me” funkcionalnošću, štampanje korišćenjem veb brauzera bez potrebe za drajverima i mogućnost automatskog rutiranja štampe na osnovu pravila postavljenih od strane administratora sistema. Pored instalacije na print server, Proprint softver je moguće instalirati i direktno na multifunkcionalni (MFP) uređaj što omogućava jednostavnu štampu, skeniranje, faksiranje i kopiranje direktno sa MFP uređaja. Proprint nudi još niz mogućnosti koje olakšavaju svakodnevan rad u poslovnom svijetu.

Prepustite firmi Prointer ITSS da brine o vašoj štampi i učine je efikasnom i ekonomičnom. Osim ušteda koje Prointer ITSS nudi putem paušalnog plaćanja, možete izabrati i oblik bez istog povoljnom cijenom štampe po kopiji uz uključeno održavanje. Pored ovoga Proprint rješenje nudi i druge manje očigledne ali ništa manje značajne mogućnosti daljih značajnih smanjenja troškova štampe u poslovnom okruženju.

Praksa je pokazala da sama činjenica da se tačno zna ko je, kada i šta štampao ili fotokopirao, odnosno kada su zaposleni svjesni da neko to kontroliše, može da smanji troškove u priličnoj mjeri. Dalje se uštede mogu postići tako što će se kvotama ograničiti maksimalan mjesečni trošak na štampu pojedinog sektora. Tačna i ažurna alokacija troškova po mjestu troška (sektoru, službi …) je neophodan preduslov kako bi se precizno odredila profitabilnost svakog pojedinačnog segmenta kompanije i kako bi se moglo blagovremeno reagovati u slučaju prekoračenja planiranih troškova što samo po sebi može donijeti uštede.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Štampa i izdavaštvo