Xenon forte vam predstavlja CZUR pametni knjižni skeneri

Štampa i izdavaštvo

Xenon forte vam predstavlja CZUR pametni knjižni skeneri

Sve knjige, časopisi, ugovori i ostali papirni dokumenti do veličine A3 mogu se skenirati direktno bez rezanja ili odstupanja, brzinom od 1,2 sek/str.

19.11.2018 12:34:07 / Izvor: Akta.ba

CZUR je visokotehnološka kineska kompanija iz Shenzhen-a, koja je usmjerena na proizvodnju pametnih hardverskih rješenja za preduzeća i kućne korisnike. Tržištu su se predstavili s pametnim rješenjem za brzo skeniranje povezanih dokumenata, poput knjiga, kao i drugih oblika dokumenata..

Za razliku od drugih tradicionalnih skenera, CZUR pametni knjižni skeneri s jednostavnim, inteligentnim i brzim skeniranjem su inovirali revelucionarnu metodu skeniranja. Sve knjige, časopisi, ugovori i ostali papirni dokumenti do veličine A3 mogu se skenirati direktno bez rezanja ili odstupanja, brzinom od 1,2 sek/str. Svi vaši skenirani dokumenti mogu se pretvoriti u Word, PDF, TIFF i Excel pomoću funkcije OCR (optičko prepoznavanje znakova).

Za ostale informacije idite na link

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Štampa i izdavaštvo