U skladu sa svjetskim trendovima: Novi korporativni sajt Balkan Investment banke

18.08.2011. 11:34 / Izvor: eKapija.ba
U skladu sa svjetskim trendovima: Novi korporativni sajt Balkan Investment banke

Balkan Investment Bank je korisnicima Interneta predstavila svoj novi korporativni web sajt. Novosti i unapređenja na novom web sajtu www.bib.ba ogledaju se u kvalitetnijoj prezentaciji sadržaja i njihovoj znatno većoj preglednosti, privlačnom vizuelnom identitetu i baziranju na najsavremenijoj tehnologiji, što omogućava posjetiocima sajta da na jednostavan i brz način dođu do svih informacija o ponudi koju pruža Balkan Investment Bank.

"Kreiranje nove web stranice je u skladu sa našom misijom koja podrazumijeva konstantno prilagođavanje potrebama i načinu života naših klijenata i jedan je u nizu koraka sa kojima nastojimo povećati interakciju sa klijentima i unaprijediti načine prezentovanja naših usluga čineći ih stalno dostupnim, korisnim, razumljivijim i jednostavnim za korištenje", istakao je Edvinas Navickas, direktor Balkan Investment Bank.

Web sajt je izrađen u skladu s trenutnim svjetskim trendovima i posjeduje verziju optimizovanu za smartphone uređaje zasnovane na Android platformi, iPad i iPhone uređajima.

Projekat redizajna i implementacije web sajta Balkan Investment Bank realizovala je agencija Prime Communications.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti