Predstavljamo: Salon bankarske opreme d.o.o. Sarajevo - Višegodišnje iskustvo u opsluživanju i opremanju finansijskih društava i institucija

28.04.2009. 10:51 / Izvor: eKapija.ba

Salon bankarske opreme je društvo s ograničenom odgovornošću, sa vlastitim poslovnim prostorom u Sarajevu, gdje je i vlastita servisna služba kao i skladišni prostor.

Salon bankarske opreme d.o.o. otvoren je nakon višegodišnjeg iskustva u opsluživanju i opremanju finansijskih društava i institucija sa ciljem da korisnicima pruži kompletnu uslugu u osmišljavanju, izvedbi, opremanju i zaštiti prostora i imovine.

"Naša ponuda obuhvata različita područja, kao što su bankarska oprema, uredska oprema, potrošni materijal, a naši djelatnici upoznati su sa svakodnevnom problematikom i rješenjima u poslovima finansijskih institucija. Velikog iskustva imamo i u postavljanju arhiva", istakao je za eKapija.ba Mirza Alijagić, komercijalista ove kompanije.

Uz prodaju djeluje i servisna služba koja održava uređaje iz prodajnog programa na području cijele Bosne i Hercegovine. Tim tehničara redovito se usavršava i sudjeluje na međunarodnim seminarima.

Uspješnost navedenog potvrđuju i Ugovori o opremanju i Ugovori o servisiranju bankarske i uredske opreme koji su potpisani već 5 godina sa Raiffeisen bank d.d., Unicredit Bank d.d., Hypo Alpe-Adria bank d.d., Procredit bank Sarajevo, FIMA banka d.d.

Navedene banke su spoznale profesionalan pristup obavezama koje postavljaju, kao i povoljne cijene za izvršene usluge i isporučenu robu!

Takođe referentna lista privrednih subjekata i državnih istitucija je impozantna.

Poslovni partneri ove kompanije su renomirane svjetske kompanije, za čije proizvode su ovlašteni distributeri za Hrvasku,Bosnu i Hercegovinu i Srbiju.

Kompanije koje zastupaju su: Bellcon (Danska), Bergmann Sistems (Njemačka), Dobest (J.Koreja), E.K.Koval (Slovačka), Giesecke&Devrient (Njemačka), Inkiess (Njemačka), Japan Cash Machine (Japan), Kisan (J.Koreja), Lanier (USA) Laurel (Japan), Reiner (Njemačka), Rottner (Austria/Italija), Stoof (Njemačka), Rosengrens, Gunnebo Group-leicher, Chubb,Garny (Švedska), Strapex (Austria) Vildis (Rusija).

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti