Salon bankarske opreme d.o.o. Sarajevo: Nova oprema za jednostavnije i kvalitetnije poslovanje

10.06.2009. 13:04 / Izvor: eKapija.ba
Salon bankarske opreme d.o.o. Sarajevo: Nova oprema za jednostavnije i kvalitetnije poslovanje

BROJAČ NOVČANICA K-500

Salon bankarske opreme je društvo s ograničenom odgovornošću, sa vlastitim poslovnim prostorom u Sarajevu, gdje je i vlastita servisna služba kao i skladišni prostor.

Salon bankarske opreme d.o.o. otvoren je nakon višegodišnjeg iskustva u opsluživanju i opremanju finansijskih društava i institucija sa ciljem da korisnicima pruži kompletnu uslugu u osmišljavanju, izvedbi, opremanju i zaštiti prostora i imovine.

Od nedavno su se u ponudi ove kompanije našli I novi proizvodi koji će bankarima omogućiti jednostavnije I brže poslovanje.

K-500, uređaj za sortiranje novčanica ima najkompaktniji dizajn među stolnim modelima sa 4 odjeljka za novac. Zauzima minimalno prostora kada se instalira i troškovi održavanja su niski. Zbog uočavanja detalja na slici pomoću senzora za izgled svaka novčanica se može sortirati. S visokom preciznošću sortira i broji pomiješane novčanice. Svrstava novčanice u 10 kategorija ovisno o njihovoj kvaliteti. Detektira novčanice sa ljepljivom trakom u 10 kategorija. Svrstava novčanice prepoznajući obje strane i bilo koju orjentaciju. Šalje podatke na PC preko RS-232C porta i ispisuje rezultate

SENZOR ZA SVRSTAVANJE DENOMINACIJA:

Svrstava razne denominacije nakon što prepozna uzorak na novčanici, koristeći visoku rezoluciju senzora za izgled novca.

SENZOR ZA DETEKCIJU KRIVOTVORINA:

Precizna detekcija krivotvorina koristeći: UV detekciju

- detekcija pomoću fluorescentne refleksije.

MG detekciju

- detekcija prisutnosti stepena magnetizma na novčanici.

IR detekciju

- detekcija pomocu infracrvenih zraka.

BROJANJE VALUTA

* prikazuje iznos svake denominacije, broj novčanica, i ukupan iznos ili ukupan broj novčanica koje su pomješane, uz jednostavno rukovanje.

BROJANJE PO DENOMINACIJAMA

* individualno brojanje: stavlja različite denominacije u pripadajuće odjeljke A, B ili C

* automatski se određuje odjeljak ovisno o vrsti novčanica koje su stavljene na senzor

SISTEM ČEKANJA U REDU

Sistem čekanja u redu je sistem koji u potpunosti omogućava upravljanje klijentima u redu čekanja, u cilju omogućavanja što lakšeg izvršenja administrativnih zahtjeva, ugodnijim kako prema klijentima tako i zaposlenicima, što omogućava da čak i posao službenika može teći lakše, a i klijenti ce biti zadovoljniji njihovom orijentacijom. Sistem čekanja u redu također je velika potpora u donošenju odluka i mogućnost nadgledanja administrativnih zahtjeva u klijentskom uredu /prostoru (online nadgledanje), procjena statističkih podataka vezanih za administrativne zahtjeve i prilagodba tih statističkih izvještaja.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti