Posao.ba najbolja web stranica u BiH za 2009. godinu

20.10.2009. 15:06 / Izvor: eKapija.ba
Posao.ba najbolja web stranica u BiH za 2009. godinu

Pred preko 30 predstavnika medija i 170 zvanica, 19. oktobra 2009. godine proglašene su najbolje web stranice u Bosni i Hercegovini u 15 kategorija.

Glavnu nagradu, Grand Prix WebAward.Me i titulu najbolje web stranice za 2009. godinu u Bosni i Hercegovini dobila je stranica www.posao.ba , između 130 prijavljenih stranica koja je pobjednik i kategorije "Social Community" na prvom izboru za najbolji web.

Uz prigodan muzički program, nagrade su uručile ugledne osobe iz kulturnog, sportskog i javnog života. Najviše glasova putem SMS-a dobila je stranica www.karabeg.com, te ponijela titulu SMS Web godine, a organizator ove manifestacije utemeljio je i posebnu nagradu VISION, koju je osvojila stranica www.bukovina-i-hrastovina.com. Najbolja stranica u kategoriji "Javna uprava" je www.fipa.gov.ba, a stranica www.mita.ba najbolja je u kategoriji "Korporativne stranice".

(Edin Mehić, direktor portala Posao.ba)

www.ekapija.ba najbolja je stranica u kategoriji "Mediji", dok je u kategoriji "Kultura" titulu najbolje dobila stranica www.bosniart.ba, a u kategoriji "Finansije" to je www.novabanka.com.

Za najbolju stranicu u kategoriji "Sport" proglašena je stranica www.sportin.ba, a u kategoriji "Edukacija" stranica www.kontracepcija.ba. www.mysarajevo.com osvojila ja titulu najbolje web stranice u kategoriji "Turizam", a www.eurosong.ba u kategoriji "Brand Web". U kategoriji "Moda" proglašena je stranica www.bellissima.ba. U kategoriji "Zdravlje" pobjednik je www.karabeg.com, a u kategoriji "Lyfe Style" stranica www.ljepota.ba.

U kategoriji "Web Event" titulu najbolje osvojila je stranica www.izadji.ba, a u kategoriji "Zeleni Web" stranica www.zeleni-neretva.ba , saopćeno je iz Apriori komunikacija.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti