Partnerska akcija: 300 litara goriva za kupce Krone vozila na leasing

06.10.2008. 12:36 / Izvor: eKapija.ba
Partnerska akcija: 300 litara goriva za kupce Krone vozila na leasing

Sejari d.o.o. Sarajevo najavljuje svojim klijentima i poslovnim partnerima da je od danas krenula velika prodajna akcija KRONE vozila koja će trajati do kraja 2008. godine.


Ova akcija odvijat će se pod nazivom "Vedra jesen sa Krone vozilima" i organizirat će se u suradnji sa renomiranim partnerskim kućama Raiffeisen Leasing d.o.o. Sarajevo i PETROL BH OIL COMPANY d.o.o. Sarajevo. Ona uključuje zanimljivo kreiran nagradni paket za sve kupce visokokotiranih Krone vozila.

Zajednička akcija uključuje nagradni paket za sve kupce Krone vozila čiji je generalni zastupnik za BiH Sejari d.o.o. Sarajevo.

Uz svako kupljeno Krone vozilo, Petrol BH oil company, koja raspolaže s najvećom mrežom prodajnih mjesta u BiH, Sejari d.o.o. i Raiffeisen Leasing poklanjuju 300 litara goriva u periodu od 6. oktobra do 31. decembra ove godine.

Raiffeisen Leasing omogućio je za kupce vozila specijalni paket finansiranja koji uključuje brz, jednostavan i fleksibilan način dolaska do Krone vozila.

Za kupce vozila će biti obezbjeđen i specijalni paket finansiranja koji će omogućiti brz, jednostavan i fleksibilan način dolaska do Krone vozila.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti