"Dunav osiguranje" planira ekspanziju u zemlje regiona

28.08.2009. 10:33 / Izvor: Beta
'Dunav osiguranje' planira ekspanziju u zemlje regiona

"Dunav osiguranje" Beograd proširiće poslovanje na čitavu teritoriju Bosne i Hercegovine (BiH), a ima planove da se proširi i u druge države u regionu, izjavio je član Izvršnog odbora te kompanije Rajko Tepavac.

- Kapital ne poznaje granice i "Dunav osiguranje" Beograd namerava da proširi poslovanje u većim gradovima BiH - najavio je Tepavac prilikom posete predstavnika "Dunav osiguranja" poslovnici u Banja Luci i Privrednoj komori RS, zajedno sa predstavnicima Privredne komore Srbije, na ćelu sa njenim predsednikom Milošem Bugarinom.

- "Dunav odsiguranje" namerava da se vrati na tržište BiH, gde ima ranije uspostavljene kontakte i za početak će akcenat poslovanja biti na korporativnim klijentima u većim gradovima BiH, a kasnije će delatnost proširiti i na poslove sa stanovništvom - najavio je on.

Tepavac je rekao da borba za tržište neće biti laka, jer je konkurencija veoma jaka, naročito od kompanija iz zapadne Evrope i dodao da će "Dunav osiguranje" pratiti poslovanje srpskih kompanija na tim prostorima i na taj način pomoći privredi Srbije.

Odgovarajući na pitanje na koja tržišta "Dunav osiguranje" planira da proširi poslovanje, Tepavac je rekao da će "Dunav osiguranje" pratiti širenje kompanija iz Srbije, pri čemu ćhe akcenat biti na državama bivše Jugoslavije i neke druge susede, koji su već u EU.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti