Otvorena nova tvornica za proizvodnju prednapregnutih ploča u Ljubuškom

30.03.2008. 19:45 / Izvor: Fena
Otvorena nova tvornica za proizvodnju prednapregnutih ploča u Ljubuškom

Unutar proizvodnog kompleksa Mucić&Co d.o.o. u Ljubuškom 29. marta 2008 god. otvorena je nova tvornica za proizvodnju prednapregnutih šupljih ploča, vrijedna 10 milijuna eura. Svečanim presijecanjem vrpce tvornicu je otvorio ministar znanosti, obrazovanja i športa Republike Hrvatske Dragan Primorac, koji čestitao na otvorenju te poželio mnogo uspjeha u radu nove tvornice.
Otvaranje nove tvornice prigodnim riječima pozdravili su i načelnik općine Ljubuški Nevenko Barbarić, premijer Zapadnohercegovačke županije Zvonko Jurišić i premijer Federacije Nedžad Branković.
Oni su istaknuli kako otvaranje tvornice ima veliki značaj za općinu Ljubuški i šire, posebice zbog otvaranja novih radnih mjesta, te su poželjeli uspjeh u njenom radu.
Obraćajući se nazočnima direktor i vlasnik Mucić Co d.o.o. Stanislav Mucić kazao je kako će nova tvornica zapošljavati izravno samo 10 djelatnika, ali da će u pripremi raditi još oko 70 djelatnika tako da se do konca godine može očekivati do 100 novih radnih mjesta.
Kompanija Mucić d.o.o. za goste i građane Ljubuškog i regije večeras u Gradskoj športskoj dvorani u tom gradu daruje koncert na kojemu će nastupiti pjevači Mladen Grdović i Mate Bulić.
Svečanosti otvaranja nove tvornice nazočili su brojni uglednici iz političkog, gospodarskog, kulturnog i športskog života iz BiH i Hrvatske te poslovni partneri iz BiH, Hrvatske, Crne Gore, Italije, Austrije, Slovenije i SAD-a.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti