"Nevistić Commerce" otvorio tvornicu za proizvodnju armaturnih mreža

12.08.2010. 16:03 / Izvor: Fena
'Nevistić Commerce' otvorio tvornicu za proizvodnju armaturnih mreža

Predsjednica Federacije BiH Borjana Krišto posjetila je poduzeće "Nevistić Commerce" d.o.o. iz Tomislavgrada i svečano otvorila tvornicu za proizvodnju armaturnih mreža koju je to poduzeće službeno pustilo u rad, priopćeno je iz Ureda za informiranje HDZ-a BiH.

U ovu investiciju dosada je uloženo oko 5 milijuna maraka, a sljedeće dvije godine planira se pustiti u rad još jedna linija za proizvodnju mreža, armiračnica i linija za proizvodnju rešetkastih nosača, u koju će se uložiti dodatnih 2 milijuna KM.

Prigodom obraćanja nazočnima, Krišto je kazala kako će ta tvornica, koja zadovoljava europske i svjetske proizvodne i tržišne kriterije, prvenstveno osigurati nova radna mjesta, poručivši kako ova tvornica treba biti poticaj svima onima koji imaju mogućnost i žele graditi i ulagati.

"Neka bude pozitivan primjer i doprinos gospodarskom razvitku i primjer koji će pomoći u pravljenju bržih i snažnijih razvojnih koraka ka kvalitetnijem gospodarskom razvitku, boljem životu, sveopćem napretku i ljepšoj budućnosti", kazala je Krišto.

Inače, Nevistić Commerce d.o.o. trenutačno upošljava 80 djelatnika, a otvaranjem tvornice i pokretanjem proizvodnje planira zaposliti 20 novih djelatnika, navodi se u priopćenju.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti