Agencija Foto Art pokrenula multimedijalni projekt Kupi.ba

06.05.2011. 14:45 / Izvor: eKapija.ba
Agencija Foto Art pokrenula multimedijalni projekt Kupi.ba

Kao što je poznato, Internet je stvorio čitavo novo tržište koje je svojim eksplozivnim rastom i veličinom već promijenilo poimanje tradicionalnog poslovanja. Kompanije poput Amazona i E-baya su ostvarile apsolutnu dominaciju na područjima gdje su samo nekoliko godina ranije vladali tradicionalni poslovni sistemi "od cigle i cementa".

Online oglašavanje u svijetu doživljava pravu revoluciju, dok je u Bosni i Hercegovini još djelomično zanemareno.

Prema najnovijim pokazateljima Microsofta BiH i naših telekom operatera, u Bosni i Hercegovini oko 40 posto ljudi koristi Internet, što je veliki napredak u odnosu na prije pet godina, kada se taj procent kretao oko 25 posto. No, nažalost BiH još nije tržište gdje se prepoznaje važnost online oglašavanja.

Sa željom da doprinese rastu i razvoju ovakve vrste oglašavanja kao i broju korisnika Interneta u BiH, Agencija Foto Art iz Sarajeva pokrenula je multimedijalni projekt pod nazivom "Kupi.ba" koji je startao 1. maja 2011. godine.

Ovim ambicioznim projektom Foto Art pruža mogućnost svim zainteresiranim građanima da plasiraju svoje proizvode ili usluge koje žele prodati, putem Internet oglasnika www.kupi.ba te da iste oglašavaju i u programima televizija PINK BH i TVSA, te u programu radio Kameleon-a.

Petominutna emisija naziva "Kupi.ba" emitira se 7 puta dnevno tokom cijele sedmice na pomenutim TV kanalima čime je Kupi.ba postao prvi i jedini Internet i TV oglasnik!

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti