Tvrtka ININ iz Slavonskog Broda traži poslovnog partnera na tržištu BiH

23.10.2019. 08:16 / Izvor: Akta.ba
Tvrtka ININ iz Slavonskog Broda traži poslovnog partnera na tržištu BiH

Tvrtka ININ informatički inženjering d.o.o. postoji više od 26 godina i bavi se razvojem i implementacijom softverskih rješenja za poslovanje.

Tvrtka ININ informatički inženjering d.o.o. postoji više od 26 godina i bavi se razvojem i implementacijom softverskih rješenja za poslovanje. Zadnjih godina se koncentrirala na razvoj rješenja temeljenih na algoritmima umjetne inteligencije. Cilj je upoznati Europu s aplikacijama temeljenim na algoritmima umjetne inteligencije, tj. proširiti se na strana tržišta, između ostalog i na tržište BiH.

Aplikacija Smart Road Maintenance je pogodna za bilježenje stanja na cestama i označavanje oštećenja, šahtova, prometnih znakova i dr. pomoću algoritama umjetne inteligencije. 

Prednost ove aplikacije je jednostavnost korištenja jer je za snimanje stanja ceste potrebno vozilo i smartphone uređaj, a nakon snimanja video zapis se obrađuje u aplikaciji te se mapiraju GPS koordinate sa klasifikacijama. Kako bi dobili bolju sliku kako aplikacija radi, pogledajte video.

 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti