Prednacrt ugovora o zakupu stadiona Koševo dostavljen FK Sarajevo

22.10.2020. 08:18 / Izvor: Akta.ba
Prednacrt ugovora o zakupu stadiona Koševo dostavljen FK Sarajevo

Ukoliko se tekst ugovora između dvije strane usaglasi, biće upućen na razmatranje i odlučivanje na prvu narednu sjednicu Općinskog vijeća.

U skladu sa dogovorom sa drugog sastanka pregovaračkih timova Općine Centar i FK Sarajevo, jučer je Općina Centar Sarajevo dostavila na izjašnjenje Udruženju FK Sarajevo prijedlog teksta Prednacrta ugovora o zakupu stadiona „Asim Ferhatović Hase“- Koševo.

U pratećem aktu predloženog teksta ugovora, općinski načelnik Nedžad Ajnadžić je naglasio da ovaj Prednacrt predstavlja polaznu osnovu u daljnjem procesu pregovora i iznalaženja zajedničkih rješenja u definisanju konačnog teksta ovog dokumenta.

U skladu sa zaključcima Općinskog vijeća, usaglašeni prijedlog teksta ugovora između Općine i FK Sarajevo o zakupu ovog stadiona biće upućen na razmatranje i odlučivanje Općinskom vijeću.

U tom smislu, ukoliko se tekst ugovora između dvije strane usaglasi, biće upućen na razmatranje i odlučivanje na prvu narednu sjednicu Općinskog vijeća.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti