Kompanija ESOF proširila svoju djelatnost otvorivši svoju prvu cvjećaru

11.12.2020. 08:51 / Izvor: Akta.ba

Povodom otvaranja prve cvjećare u širem području općine Donji Vakuf, uz poštivanje epidemioloških propisa, ugostili su i svoje prve goste.

U okviru sjedišta kompanije ESOF doo, nedavno je zvanično započeo sa radom ESOF flowers.

Povodom otvaranja prve cvjećare u širem području općine Donji Vakuf, uz poštivanje epidemioloških propisa, ugostili su i svoje prve goste.

"Ovim putem se zahvaljujemo svima koji su svojim prisusvom dali podršku otvaranju naše cvjećare, te prvoj izložbi cvijeća i cvijetnih aranžmana. Posebnu zahvalnost iskazujemo načelniku općine Donji Vakuf gospodinu Husi Sušiću, glavnom imamu Medžlisa IZ D.Vakuf Amiru Čavku, te velikom prijatelju naše kompanije Denisu Hadžiomeroviću, što su se odazvali na naš poziv i time uveličali ovu našu svečanost", kazali su iz kompanije ESOF.

Od sada, svakoga dana osim nedjelje usluge ESOF flowers su dostupne za sve zainteresirane, može se kupiti ili naručiti svježe rezano cvijeće, bukete, aranžmane, ali i veliki broj lončanica za sve prigode.

Kako su kazali dostava je besplatna na području općine Donji Vakuf, a narudžbe se mogu izvršiti i na broj 060/300-7157 (poziv, sms, Viber) ili u inbox na Facebooku/Instagramu. Dostava je moguća i u druge gradove uz plaćanje troškova iste.

"Radujemo se da našim cvijećem i cvijetnim aranžmanima uljepšamo vama bitne događaje", saopćili su.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti