ESOF otvorio HoReCa logistički centar u Sarajevu

01.11.2021. 14:09 / Izvor: Akta.ba
ESOF

ESOF je jedna od rijetkih firmi koja se bavi uzgojem i preradom svježeg i zamrznutog voća i povrća u Bosni i Hercegovini.

ESOF, vodeći domaći proizvođač svježeg i zamrznutog voća i povrća otvorio je HoReCa logistički centar u Sarajevu.

Direktor kompanije ESOF, Enver Avdić za Akta.ba je kazao kako će HoReCa logistički centar Sarajevo služiti brzoj i efikasnoj realiziciji isporuka proizvoda iz HoReCa programa  na principu "just in time", isporuka u pravo vrijeme.

"Otvaranjem HoReCa logističkog centra u Sarajevu, firma ESOF želi biti bliža svojim kupcima iz HoReCa sektora sa svojim prepoznatljivim kvalitetom proizvoda, proizvedenim po svjetskim standardima i prihvatljivijim cijenama", kazao je Avdić, te naglasio kako bogat asortiman ponude obuhvata više od stotinu proizvoda  svježeg i zamrznutog programa voća i povrća.

ESOF je jedna od rijetkih firmi koja se bavi uzgojem i preradom svježeg i zamrznutog voća i povrća u Bosni i Hercegovini. 

Sistem kontrole i kvalitete je od enormnog značaja te je predmet kontinuiranog monitoringa, a bazira se na implementaciji Pravila i procedura svjetskih certifikata kao što su: Global GAP i International Food Standards (IFS ) certifikat. U tome smislu, svim našim kupcima garantujemo kvalitetu te zdravstveno ispravan proizvod.

Pored tradicionalnog načina slanja narudžbi i direktne komunikacije sa prodajnim osobljem naše firme,  kupcima je također na raspolaganju i HoReCa online platforma putem koje mogu izvršiti sve narudžbe: https://horeca.esof.ba/ ili na mail http://horeca@esof.ba

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti