Mali privrednici dobili besplatnu platformu za unaprjeđenje poslovanja

15.09.2021. 10:48 / Izvor: Akta.ba
Mali privrednici dobili besplatnu platformu za unaprjeđenje poslovanja

Mali privrednici dobili su jedinstvenu poslovnu online platformu PRAVI LIDER koja će im omogućiti da besplatno oglašavaju svoje proizvode i usluge.

Mali privrednici dobili su jedinstvenu poslovnu online platformu PRAVI LIDER  (www.pravilider.ba) koja će im omogućiti da besplatno oglašavaju svoje proizvode i usluge, dobiju pristup edukacijama, oglase svoju potražnju za partnerstvom ili investitorom, zatim da pročitaju sve aktualne javne pozive i važne informacije vezano za njihov biznis, ali i da jednostavno i potpuno besplatno kreiraju mini-web stranicu za svoju firmu.

Ova biznis platforma jedinstvena je ne samo u BiH, već i u regionu jer niti jedna platforma ne daje mogućnosti besplatne promocije uz postojanje mini web stranice ili profila klijenta sa svim podacima, uključujući i linkove ka njihovim društvenim mrežama.

Mali privrednici mogu postati članovi platforme "Pravi lider" na vrlo jednostavan način. Samo trebaju otići na stranicu www.pravilider.ba kliknuti na PRIJAVA i ispuniti svoje generalije.

Članovi Pravog lidera imaju mogućnost nuditi svoje proizvode i usluge u rubrici PONUDE, pročitati korisne savjete u rubrici EDUKACIJE, te se besplatno educirati na webinarima vezanim za unaprjeđenje poslovanja. Za poljoprivrednike tu je AGRO-KUTAK s vrlo korisnim savjetima agronoma.

Rubrika SARADNJA je namijenjena za promociju i razvoj biznisa gdje članovi mogu tražiti umrežavanje, investitore ili ponuditi saradnju za kreiranje proizvoda ili usluga.

U sekciji PODRŠKA BIZNISU se nalaze savjeti za pokretanje biznisa, unaprjeđenje biznisa, ali i USPJEŠNE PRIČE malih privrednika.

Posebnost platforme se ogleda i u POSLOVNOM IMENIKU. Kada se korisnik registrira, automatski se nalazi u poslovnom imeniku koji se može pretraživati putem nekoliko filtera. Ovim je osigurana dodatna, besplatna i otvorena promocija za korisnike kako bi bili vidljivi 24/7.

Sve je prilagođeno jednostavnom upisu i korištenju platforme, te je ovo prilika da veliki broj poduzetnika i proizvođača iskoristiti ovu mogućnost, registruju se i ostvare benefite besplatne promocije, ne samo na platformi već i putem kanala komunikacije Mikrokreditne fondacije Lider koja je tvorac ove poslovne platforme.

MKF Lider će nagraditi prvih sto članova vrijednim poklonima i dodatnim benefitima pa savjetujemo sve male biznismene da odvoje nekoliko minuta i posjete stranicu www.pravilider.ba i uvjere se koje im mogućnosti ova platforma pruža.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti