Institut Kult vrši istraživanje problema i potreba biznisa mladih preduzetnika/ca

18.06.2022. 09:12 / Izvor: Akta.ba
biznis

Istraživanje se provodi kako bi se identificirali ključni izazovi s kojima se mladi preduzetnici/ce samostalno osnovanih ili naslijeđenih biznisa svakodnevno susreću.

Institut za razvoj mladih KULT u okviru inicijative Networking Young Entrepreneurs unutar projekta EU4Business koji finansiraju Evropska unija i Vlada SR Njemačke vrši istraživanje problema i potreba biznisa vođenih od strane mladih preduzetnika/ca u Bosni i Hercegovini do 35 godina starosti.

Istraživanje se provodi kako bi se identificirali ključni izazovi s kojima se mladi preduzetnici/ce samostalno osnovanih ili naslijeđenih biznisa svakodnevno susreću u njihovom vođenju, te uočile ključne potrebe za daljnji napredak i razvoj.

Svi koji žele dati doprinos u omogućavanju što boljeg poslovnog ambijenta za mlade preduzetnike/ce u Bosni i Hercegovini, upitnik mogu popuniti najkasnije do četvrtka, 23. juna 2022. godine, za što vam neće trebati više od 7 minuta.

Rezultati istraživanja će biti predstavljeni kao situaciona analiza odgovora i stavova svih ispitanika koji popune upitnik, dok pojedinačni odgovori u poveznici s ličnim podacima ili podacima pravnog subjekta neće biti nigdje javno navedeni.

U slučaju nedoumica ili nejasnoća prilikom popunjavanja, kontaktirajte na broj telefona 033778762 ili putem e-maila amer.pasic@kultbih.org.

Upitnik možete ispuniti na OVOM linku.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti