Hotelska grupacija Ritz-Carlton iz Rijada zapošljava u Sarajevu

20.06.2022. 12:49 / Izvor: Akta.ba
Hotel

Ritz-Carlton tim iz Rijada (Kraljevina Saudijska Arabija) dolazi u Sarajevo i zapošljava kandidate iz regiona i Bosne i Hercegovine.

Ritz-Carlton tim iz Rijada (Kraljevina Saudijska Arabija) dolazi u Sarajevo i zapošljava kandidate iz regiona i Bosne i Hercegovine. Prilika je ovo za veliki broj osoba koje traže posao kazali su iz Agencije Clipcon Recruitment. 

"Career day" će se održati u nedjelju, 26.6. na lokaciji Courtyard Marriott Hotela, Ul. Skenderija 1 u Sarajevu od 10 do 16 sati.

Ritz-Carlton iz Riyadh je jedan od najluksuznih hotela u Saudijskoj Arabiji koji nudi svojim gostima veličanstveno okruženje i pažljivu uslugu. Hotel ima 492 luksuzne sobe, spa centar, nekoliko restorana internacionalne kuhinje te konferencijski centar visoke kategorije.

hotel

Otvorene su radne pozicije za Hostese, Konobare, Kuhare, Batlere, Barmene i F&B Managere. Potrebno je da kandidati po dolasku prilože printanu verziju CV-a na engleskom jeziku, te da obave intervju također na engleskom jeziku.

"Pozivamo sve zainteresovane kandiddate da nam se pridruže u nedjelju 26.juna i upoznaju se sa timom Ritz Carlton", poručili su iz Agencije Clipcon Recruitment.

Kandidati mogu doći bez najave ili se mogu prijaviti za intervju gdje će im biti dodjeljen termin u toku "Career day", na email: hospitality@clipcon.net

Više informacija na broj/whatsapp: +387 66 370 140

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti