Clipcon Recruitment: Zapošljavajte najbolje kadrove na najlakši način

04.07.2022. 12:54 / Izvor: Akta.ba
ClipCon

Clipcon Recruitment je agencija za zapošljavanje koja pruža potpunu uslugu poslodavcima u procesu dolaženja do najboljih uposlenika.

Clipcon Recruitment je agencija za zapošljavanje koja pruža potpunu uslugu poslodavcima u procesu dolaženja do najboljih uposlenika. Rade na brendiranju kompanije kao poželjnog poslodavca uz praktičnu selekciju kandidata i vođenje procesa do njihovog zaposlenja.

"Izgradili smo svoju praksu strateškog savjetovanja poslodavaca a kako bi podržali rukovodioce kompanija u BIH u akviziciji talenata kako iz zemlje tako i iz inozemstva. Osim toga, pouzdan smo partner u ulozi eksternog vođenja baze potencijalnih kandidata i kontinuiranog zapošljavanja što je posebno atraktivno za kompanije koje nemaju sopstvene HR službe ili regrutere", rekla nam je direktorica Clipcon Recruitment, Milena Rađenović.

Clipcon Recruitment u svojim uslugama posredovanja u zapošljavanju radi u cijelom spektru industrija, uspješno pronalazeći kadrove na svim nivoima radne odgovornosti i vještina.

Također, razvili su savjetovanje klijenata koje uključuje organizaciju kampanja za zapošljavanje, cjelokupnu strategiju, tehnologiju zapošljavanja, optimizaciju procesa, razvoj programa i mnoge druge izazove na današnjem tržištu zapošljavanja.

"Postojimo od 2016. godine i možemo se pohvaliti uspješnom kontinuiranom saradnjom kako sam kompanijama u BIH i u inozemstvu. Imamo klijente koji nam se uvijek i ponovo vraćaju", zaključila je Rađenović.

Saznajte više na www.recruitment.clipcon.net

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti