Agencija za zapošljavanje iz Sarajeva nudi posao za nastavnike i učitelje

08.02.2023. 13:41 / Izvor: Akta.ba
POSAO

Clipcon Recruitment, agencija za posredovanje u zapošljavanju iz Sarajeva, objavila je nastavnika i učitelja u Britanskoj Internacionalnoj školi u Kuvajtu.

Clipcon Recruitment, agencija za posredovanje u zapošljavanju iz Sarajeva, objavila je nastavnika i učitelja u Britanskoj Internacionalnoj školi u Kuvajtu.

Pozicije su otvorene za sljedeća zanimanja:

Učitelji u osnovnoj školi

Nastavnici Biologije

Nastavnici Geografije

Nastavnici Informatike

Nastavnici Matematike

Diplomirani psiholozi

Nastavnici razredne nastave

British International School Kuwait pruža najviše standarde britanskog obrazovanja unutar internacionalnog okruženja. Svi zaposleni imaju za cilj stvoriti sigurnu, brižnu i sretnu zajednicu u kojoj djeca uče da se s povjerenjem suočavaju s izazovima svoje budućnosti. Osoblje prepoznaje vrijednost učenja i posvećeni su razvoju učenika sa visokim uspjehom. Ovo je inspirisano kulturom samostalnog učenja gdje se od svakoga očekuje da pomjeri granice svojih potencijala kroz posvećenost svom ličnom najboljem rezultatu.

"Nakon što aplicirate za otvorene pozicije, kontaktirat će vas jedan od naših regrutera. U telefonskom razgovoru ćemo provjeriti osnovne podatke i ukoliko ispunjavate uvjete bićete zakazani za Zoom intervju. Ukoliko budete odabrani nakon intervjua, agencija Clipcon kandidate upućuje u preceduru koja se odnosi na dokumentaciju i izradu vize. Cijeli proces koordinira Clipcon Recruitment do trenutka vašeg putovanja", kazali su nam u agenciji Clipcon Recruitment iz Sarajeva.

Otvoreno je 15 radnih mjesta.

Sve informacije o otvorenim pozicijama kao i link za prijave pronađite OVDJE

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti