INTERVJUI U SARAJEVU

Saudia Airlines otvara radna mjesta za državljane Bosne i Hercegovine

04.07.2023. 11:56 / Izvor: Akta.ba
Saudia Airlines

Saudia Airlines, nacionalna aviokompanija Saudijske Arabije i jedna od najvećih avio kompanija na Bliskom istoku, sada zapošljava u Bosni i Hercegovini

Saudia Airlines, nacionalna aviokompanija Saudijske Arabije i jedna od najvećih avio kompanija na Bliskom istoku, sada zapošljava u Bosni i Hercegovini. Intervjui će se održati u Sarajevu (Avgust 2023).

Ova radna pozicija predstavlja sjajnu priliku za strastvene pojedince zainteresovane za avijaciju koji žele pružiti izuzetnu uslugu i postati dio dinamičnog, multikulturalnog tima. S obzirom da je sjedište kompanije u gradovima Džedi i Rijadu u Kraljevini Saudijskoj Arabiji, ova pozicija nudi jedinstvenu priliku da dodirnete nebo dok putnicima pružate nezaboravno putovanje.

Kao stjuardesa u Saudia Airlinesu, očekuje se izvanredan pristup usluzi, pomažete u procedurama ukrcavanja i izlaska, demonstrirate sigurnosne protokole, odgovarate na hitne slučajeve i poslužujete obroke i osvježenja - sve to uz održavanje visokog standarda profesionalizma.

Saudia Airlines nudi konkurentnu platu i brojne beneficije, sveobuhvatan program obuke, stalno zaposlenje s punim radnim vremenom, pogodnosti za putovanje i velike mogućnosti za napredovanje u karijeri u multikulturalnom radnom okruženju.

Saudia Airlines

 

Pridruživanje Saudia Airlinesu nije samo prilika za posao - to je stil života koji nudi mogućnosti putovanja, fleksibilne radne rasporede, razvoj interpersonalnih vještina i timski rad. Ova uloga omogućava vam da istražite različite kulture, upoznate ljude iz cijelog svijeta i vidite lokacije koje oduzimaju dah, čineći svaki radni dan jedinstvenim i uzbudljivim.

Saudia Airlines je kompanija s bogatom istorijom koja datira još od 1945. godine. Od svojih skromnih početaka, aviokompanija je sada izrasla u modernu flotu od preko 150 aviona koji služe više od 90 destinacija na četiri kontinenta. Kompanija je tijekom godina osvojila brojne nagrade, uključujući nagradu Skytrax za najnapredniju aviokompaniju na svijetu, vodeću avio kompaniju na Bliskom istoku za ekonomsku klasu World Travel Awards i nagradu Apex za najbolju udobnost sjedišta.

"Pozivamo sve zainteresovane da se prijave tako što će poslati svoju biografiju na saudiacrewbosnia@clipcon.net sa naslovom "Prijava za cabin crew" ili na ovaj LINK. Krajnji rok za prijavu je 17. avgust 2023. Napominjemo da će samo kandidati koji uđu u uži izbor biti kontaktirani i pozvani na finalni intervju, zakazan za avgust 2023. u Sarajevu", navode iz agencije Clipcon.

Pridružite se Saudia Airlinesu i započnite svoje putovanje!

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti