Škoda i Citroen

Služba za zajedničke poslove institucija Bosne i Hercegovine prodaje automobile

16.06.2023. 09:53 / Izvor: Akta.ba
Škoda

Prodaja je podjeljena u dva lota.

Služba za zajedničke poslove institucija Bosne i Hercegovine putem Javne licitacije prodaje Škodu Octavia Ambiente 1.9 Life i Citroen Berlingo II Elegant Plus.

Prodaja je podjeljena u dva lota, javlja Akta.ba.

U prvom Lotu se prodaje crna Škoda Octavia koja je u voznom stanju. Proizvedena je 2013. godine, a njena početna cijena je 10.000 KM.

U drugom Lotu je Citroen. Ovaj automobil sive boje koji je u voznom stanju. Njegova godina proizvodnje je 2006. Registrovan je, a početna cijena iznosi 800 KM.

"Prodaja vozila se provodi metodom javnog nadmetanja putem zatvorenih pisanih ponuda. Vozilo se prodaje po principu "VIĐEN0-KUPLJENO". To znači da kupac nema mogućnosti naknadnih prigovora i reklamacija prodavcu po pitanju kvalitete, stanja, funkcionalnosti, izgleda, skrivenih ili drugih mogućih nedostataka motornog vozila", naveli su.

Kriterij za vrednovanje ponuda/izbora najboljeg ponuđača je "najviša ponuđena cijena".

"Pravo učešća u postupku javnog nadmetanja-licitacije imaju sve pravne i fizičke osobe/lica koja prije utvrđenog roka za licitaciju izvrše uplatu depozita/kaucije za učešće na javnom nadmetanju-licitaciji u vrijednosti 10% od vrijednosti LOT-a za koji se prijavljuje", piše u pozivu.

Krajnji rok za dostavu ponuda je 21.06.2023. godine do 14:00 sati.

E.O.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti