Najbolja škola stranih jezika u BiH

Cambridge Centar Facultas: Ceremonija dodjele 75 Cambridge English certifikata

04.09.2023. 08:08 / Izvor: Akta.ba
Diplome

U srijedu, 30. avgusta 2023., u prostorijama Općine Centar u Sarajevu održana je ceremonija dodjele Cambridge English diploma, pod motom Celebrating Knowledge.

U srijedu, 30. avgusta 2023., u prostorijama Općine Centar u Sarajevu održana je ceremonija dodjele Cambridge English diploma, pod motom Celebrating Knowledge. Ovom prilikom je 75 polaznika Facultas Cambridge English Authorised Exam Centre krunisalo svoje znanje međunarodnim priznanjem, odnosno certifikatom Cambridge univerziteta, koje je potvrda njihovog nivoa poznavanja engleskog jezika od A1-C2 nivoa.

Cambridge diploma je međunarodno priznata, nema ograničen rok trajanja, omogućava studiranje i zapošljavanje bilo gdje u svijetu i dokaz je spremnosti i sposobnosti polaznika da se uključe u svjetske akademske, a kasnije i poslovne tokove.

cambridge

Prateći svjetske trendove u učenju stranih jezika, Cambridge Centar Facultas postao je prva jezička škola u BiH, jedina akreditovana od strane Cambridge Assessment English organizacije za pripremu i administriranje Cambridge English međunarodnih ispita. Polaznici Facultas Cambridge Centra već u osnovnoj školi postižu 100% prolaznost i sjajne rezultate, od Pre A1 do najtežih i najzahtjevnijih Cambridge English B2 i C1 ispita zahvaljujući timu posvećenih, izvrsnih profesora, koji tokom cijele školske godine predano vježbaju i pripremaju svoje polaznike za buduće akademske i poslovne uspjehe. Takođe, polaznici ovog jezičkog Centra imaju mnogo veći fond nastavnih sati u odnosu na sve ostale škole jezika, a još od najranijeg uzrasta poklanja se podjednaka pažnja usavršavanju svih jezičkih vještina.

cambridge

Zbog svega navedenog najuspješnije kompanije i institucije u BiH biraju Cambridge Centar Facultas za edukaciju svojih uposlenika. Pružite i vi sebi najbolju jezičku edukaciju i krunišite svoje znanje međunarodnim certifikatom!

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti