HPLUS Euro 6

Hifa Petrol lansirala nova premium goriva, kvalitet potvrđen austrijskim certifikatom

14.12.2023. 14:19 / Izvor: Akta.ba
hp plus goriva

Hifa Petrol, najuspješnija i najbržerastuća bh. naftna kompanija, predstavila je novu generaciju HPLUS Euro 6 premium goriva.

Hifa Petrol, najuspješnija i najbržerastuća bh. naftna kompanija, predstavila je novu generaciju HPLUS Euro 6 premium goriva. Zahvaljujući vrhunskim aditivima, ova goriva pružaju veću snagu i manju potrošnju, čime se postiže do 50 km više vožnje po rezervoaru.

Od kvaliteta goriva zavisi i kvalitet vožnje, a dugoročno od toga zavisi i radni vijek motora. U Hifa Petrolu je kvalitet oduvijek bio neupitan, tako da se konstatno radi na brojnim poboljšanjima i inovacijama. Nakon svakog ulaganja u unapređenje kvaliteta, vrše se dodatna testiranja i analize.

Hifa Petrol s ponosom objavljuje da kvalitet HPLUS goriva potvrđen i austrijskim certifikatom o kvaliteti, dodijeljenim od strane austrijskog državnog instituta Umweltbundesamt.

Nova generacija HPLUS Euro 6 premium goriva ispunjava najnovije europske i svjetske standarde kvaliteta goriva. Ekonomičnost i ekološka osviještenost postaju stvarnost s HPLUS gorivima, čija poboljšana formula omogućuje vožnju do 50 km više po rezervoaru uz maksimalne performanse. Time se postiže i manja emisija CO2 kao i duži radni vijek motora.

"Važno je ulagati u nove tehnologije kako bismo osigurali najviši kvalitet goriva i usluga. Mi u Hifa Petrolu smo ponosni na mogućnost da tržištu ponudimo najviši kvalitet goriva dostupan na tržištu, a što potvrđuje i certifikat od austrijskog državnog instituta", istakao je Ahmed Ahmetlić, predstavnik Hifa Petrola.

HPLUS Euro 6 premium goriva su dostupna na svih 56 prodajnih mjesta Hifa Petrola u Bosni i Hercegovini. Probajte HPLUS goriva i iskusite revoluciju u vožnji!

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti