Verso osvojio nagradu za arhitekturalnog Cisco partnera godine

21.05.2015. 10:01 / Izvor: eKapija.ba
Verso osvojio nagradu za arhitekturalnog Cisco partnera godine

Mrežne tehnologije VERSO dobitnici su Cisco® Partner Summit EMEAR Central/SEE nagrade za Architectural Excellence kod Service Providera.

Mrežne tehnologije VERSO dobitnici su Cisco® Partner Summit EMEAR Central/SEE nagrade za Architectural Excellence kod Service Providera. Cisco je obznanio dobitnike tijekom svoje godišnje partnerske konferencije održane krajem aprila u Montrealu u Kanadi.

Dodjeljivane uzoritim prodajnim partnerima, Cisco Partner Summit EMEAR Central/SEE nagrade su osmišljene da prepoznaju najbolje prakse u specifičnom području rada i služe kao model u svojoj djelatnosti na respektivnoj teritoriji poslovanja. Posebno se promatraju inovativne poslovne prakse, uspjesi postignuti arhitekturalnim pristupom, programi usmjereni na poslovne rezultate, adresiranje novih prilika i prodajnih pristupa.

"Cisco ima privilegiju raditi sa nekima od najboljih prodajnih partnera u jugoistočnoj Europi u procesu spajanja naših korisnika na 'Internet of Everything' čime činimo svijet boljim mjestom", rekao je Peter Hajdu, glavni direktor Cisca za jugoistočnu Europu. "Čast mi je obznaniti da je nagrada za arhitekturalnog partnera godine dodijeljena tvrtki Mrežne tehnologije VERSO za njene izvanredne dosege u svojstvu Cisco prodajnog partnera u jugoistočnoj Europi."

"Ova prestižna nagrada našeg ključnog tehnološkog partnera rezultat je naše predanosti zajedničkom radu sa Ciscom u uvođenju naprednih platformi i arhitektura našim Service Provider korisnicima u regiji i šire",  rekao je Mladen Tabak, osnivač i vlasnik Mrežne tehnologije Verso grupe. "Kao i bilo gdje drugdje u svijetu, naši telekom korisnici su pod pritiskom da stvore nove usluge i izvore prihoda, brzo i ekonomično, te da smanje troškove tradicionalnih usluga. Sretni smo što surađujemo s Ciscom u pomaganju našim korisnicima da ostvare upravo takve poslovne ciljeve korištenjem arhitekturalnog pristupa".

Cisco Partner Summit regionalne nagrade ukazuju na najefikasnije partnere u specifičnim tehnološkim područjima u EMEAR Central/SEE regiji. Sve dobitnike izabire grupa sastavljena od Cisco Worldwide Partner Organization i regionalnih direktora.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti