Qatar Airways traži uposlenike za svoj ured u Sarajevu

03.08.2016. 11:56 / Izvor: Akta.ba
Qatar Airways traži uposlenike za svoj ured u Sarajevu

Aviokompanija Qatar Airways nedavno najavila da će od novembra 2016. godine organizirati direktne letove na relaciji Doha - Sarajevo.

Renomirana aviokompanija Qatar Airways raspisala je nekoliko oglasa za posao sa sjedištem u Sarajevu.

U pitanju su pozicije iz oblasti marketinga, prodaje, ljudskih resursa, finansija. Posao je na neodređeno vrijeme sa punim radnim vremenom.

Podsjećamo da je aviokompanija Qatar Airways nedavno najavila da će od novembra 2016. godine organizirati direktne letove na relaciji Doha - Sarajevo koji će se vršiti tri puta sedmično.

Više o samim pozicijama i o onom što one zahtjevaju možete pogledati na stranici boljiposao.com.

Qatar Airways stalno traži nove uposlenike iz cijelog svijeta jer prolaze kroz veliku ekspanziju. Više puta je i u BiH organizirala tzv. Recruitment Event na kojem su svi oni koji su u potrazi za odličnom poslovnom prilikom mogli aplicirati na otvorena radna mjesta za stjuarda i stjuardesu. Da se naše tržište pokazalo kao prihvatljivo i pouzdano za buduće uposlenike jedne od najvećih aviokompanija pokazuje se i kroz trenutno aktuelne oglase za posao.

Ova aviokompanija proširuje broj destinacija svake godine, a u 2016. uspostavila je letove za Sydney i Adelaide, a značajan rast njene moderne flote letjelica omogućava aviokompaniji da ponudi svoje usluge i BiH.

Qatar Airways je nacionalna aviokompanija države Katar i jedna je od najbrže rastućih aviokompanija na svijetu. Kompanija posluje 19 godina, također posjeduje najmlađu flotu na svijetu sa 179 aviona te leti u 150 biznis i turističkih destinacija na šest kontinenata.

Qatar Airways je na dodjeli Skytrax nagrada 2015 godine osvojio priznanja za aviokompaniju godine, najbolju biznis klasu i najbolju aviokompaniju na Bliskom Istoku, a to je već treća godina da su dobili priznanje "Aviokompanija godine".

I.M.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti