Alpha Security: Konsalting iz oblasti bezbjednosti

03.10.2016. 10:13 / Izvor: Akta.ba
Alpha Security: Konsalting iz oblasti bezbjednosti

Vi ne morate da brinete o Vašoj sigurnosti jer stručni kadar Alpha Security Banja Luka će Vam sa zadovoljstvom izaći u susret.

Jedna od najbitnijih karika Vaše sigurnosti je poznavanje stepena ugroženosti, tj. svega onoga što može da naruši Vaš miran život i spokojan san. Vi ne morate da brinete o tome jer stručni kadar Alpha Security d.o.o. Banja Luka će Vam sa zadovoljstvom izaći u susret.

Obavićemo sa Vama stručno savjetovanje u polju bezbjednosti, izraditi procjenu ugroženosti, izraditi elaborat o tome, zatim Vam dati izvještaj o svemu, što znači da ćemo se potpuno prilagoditi Vašim potrebama“ poručuju iz Alpha Security.

Na sve što Vas interesuje po pitanju Vaše sigurnosti vrhunsku stručnjaci iz ove oblasti će sa zadovoljstvom odgovoriti. Prioritet im je Vaša sigurnost i zadovoljstvo, te u tu svrhu su profesionalci, potpuno predani svom pozivu i uvijek spremni da odgovore na Vaše potrebe.

„Sve što Vas interesuje iz ovog domena ili bilo kojeg drugog koji je naš posao možete pitati putem telefona, e-mail-a, dolaskom u naše prostorije i direktnim konsaltingom sa našim stručnjacima ili nas možete kontaktirati na neki drugi način i naše ljubazno osoblje će doći do Vas“ kažu uposlenici Alpha Security i još poručuju „Uz nas ste SIGURNI, kontaktirajte i prepustite se našem stručnom timu.”

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti