Obavještenje: Lažna predstavljanja u ime Euroexpress brze pošte

31.10.2016. 09:10 / Izvor: Akta.ba
Obavještenje: Lažna predstavljanja u ime Euroexpress brze pošte

Pristigle informacije ukazuju da se na teritoriji BiH pojedinci lažno predstavljaju kao prodajni predstavnici EuroExpress-a.

EuroExpress brza pošta obavještava sadašnje i buduće korisnike usluga da su prijavljeni slučajevi lažnog predstavljanja u ime ove kompanije.

Pristigle informacije ukazuju da se na teritoriji BiH pojedinci lažno predstavljaju kao prodajni predstavnici EuroExpress-a ili navodnog odvojenog dijela grupacije kompanije, nudeći usluge brze pošte.

"Ističemo da u sklopu EuroExpress-a ne postoji ovakva nova formacija i da je riječ o zloupotrebi imena i imidža."

Sve novitete o poslovanju EuroExpress brze pošte zainteresovani mogu pročitati na zvaničnoj web stranici www.euroexpress.ba, a takođe dobiti i putem elektronske pošte na mail: info@euroexpress.ba.

"U slučajevima bilo kakvih izmjena koje se odnose na rad ili promjenu prodajnih predstavnika EuroExpress-a, korisnici usluga biće isključivo obavješteni zvaničnim putem", navode iz EuroExpress-a.

Kako bi izbjegli dovođenje u zabludu i spriječili evenutalne štetne posljedice mole korisnike njihovih usluga da u slučaju bilo kakvih neočekivanih promjena ili sumnjivih ponuda u ime EuroExpress-a istu prijave putem maila sugestije@euroexpress.ba.

Podsjećamo da kompanija EuroExpress brza pošta na teritoriji BiH posluje devetu godinu za redom. Tokom proteklog vremena kompanija je razvijala i širila svoje distributivne centre, kao i druge sektore, ali pod istim nazivom EuroExpress brza pošta, koji se nije mijenjao.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti