Sanela Agačević: Postali smo zastupnici za BiH Planmeca Oy i Planmed Oy

Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Sanela Agačević: Postali smo zastupnici za BiH Planmeca Oy i Planmed Oy

Najbolji poslovni potez kompanije Chronos je uazak u industriju prometa medicinskim sredstvima.

18.12.2017. 10:20 / Izvor: Akta.ba

Još jedna poslovna godina je na izmaku. Pretpraznične dane iskoristili smo sa razgovor sa bh. privrednicima koji stvaraju nove vrijednosti  i direktno utiču na ukupno poboljšanje uvjeta života u našoj zemlji.

Svoje poslovne poteze, uspjehe u 2017. godini i planove za 2018. godinu za Akta.ba je predstavila Sanela Agačević, ovlašteni revizor  i osnivač kompanije Chronos d.o.o.

  • 2017. godina je na izmaku, da li su ispunjeni svi zacrtani planovi?

Uglavnom da. Ja sam inače preambiciozna kada su planovi u pitanju, tako da redovno prenosim dio poslova u naredne godine.

To je i dobro i loše. Preambiciozni planovi prave pritisak, ali nekad sebe ne bi natjerala da uradim nešto da nije tako.

  • Po čemu ćete je pamtiti?

2017. ću pamtiti po reorganizaciji aktivnosti i poslova. Rekla bi da je cijela godina bila u znaku potvrđivanja onog što sam do sada radila.

Imala sam dovoljno vremena za „pospremanje“, ali i ulasku u nove poslove.

  • Najbolji poslovni potez/odluka u 2017. godini

Odluka da se odvažim ući u industriju koja je do sada meni bila sasvim strana, a tiče se prometa medicinskim sredstvima. Potpisali smo ugovor sa Planmeca Oy i Planmed Oy o zastupništvu za teritoriju BiH.

  • Koji su planovi za narednu godinu?

Realizacija potpisanih ugovora i više aktivnosti na razvoju web portala koji se odnosi na online edukaciju. To su dva osnovna cilja za narednu godinu.

Pored toga, cilj mi je poboljšati marketinške aktivnosti kompanije.

  • Šta biste poželjeli sebi, ali poslovnim partnerima u 2018.?

Ja bi voljela da imam dovoljno vremena za porodicu i za sebe, da više treniram i puno više plešem. Uvjerena sam da je poslovni uspjeh direktno ovisan o ličnom, „unutrašnjem“ zadovoljstvu i uspjehu. Poslovnim partnerima želim puno muzike, smijeha, ljubavi, da su uvijek okruženi ljudim koji zrače pozitivnom energijom, jer bez ljubavi smo ništa.  

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti