Vodopad Kravica uskoro dobiva vidikovac i videonadzor

24.03.2019. 09:04 / Izvor: Fena
Vodopad Kravica uskoro dobiva vidikovac i videonadzor

Ljubuški slapovi Kravica, koji spadaju u jednu od najboljih ljetnih hercegovačkih destinacija, uskoro bi trebali dobiti vidikovac.

Ljubuški slapovi Kravica, koji spadaju u jednu od najboljih ljetnih hercegovačkih destinacija, uskoro bi trebali dobiti vidikovac.

Kako je istaknuto, ova ideja je sklop šire ideje infrastrukturnih projekata koji se tiču lokaliteta Kravica.

"Izgradnja vidikovca, novih suhozida, proširenja ili obnove infrastrukturalnih kapaciteta predmet je izrade idejnog projekta koji će sustavno obuhvatiti šire područje lokaliteta Kravica. U tom smislu, njegova pozicija ili tehničke pojedinosti bit će poznate po završetku dokumentacije", kazao je Nikica Vučić iz JP Parkovi Ljubuški.

Osim izgradnje spomenutih objekata, Kravica bi trebala dobiti i videonadzor, a to, kako je istaknuto, neće utjecati na ovogodišnju cijenu ulaznica. 

Cijena za odrasle je osam maraka, a četiri marke za učenike od sedam do 18 godina u periodu od 1. listopada do 31. svibnja. 

Od 1. lipnja do 1. ožujka cijena za odrasle je viša za dvije, a za učenike za marku.  

Inače, ovaj hercegovački biser svake godine privlači sve veći broj turista iz svih zemalja svijeta.

Posebno atraktivna Kravica postaje tijekom ljeta s obzirom na to da velik broj turista sa susjednog Jadrana dolazi posjetiti ovaj biser.

Osim niza ugostiteljskih ponuda, turisti na Kravici uz prirodne ljepote mogu uživati i u vožnji čamcem, kupanju, plivanju, te šetnji i razgledavanju prirode.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti