Canon predstavlja stolni skener za brzo i jednostavno skeniranje

03.09.2015. 12:06 / Izvor: Akta.ba

Canon Europe, vodeći svjetski dobavljač slikovnih rješenja, predstavio je novi imageFORMULA DR-C240 – stolni skener visokih performansi namijenjen radnim grupama.

Canon Europe, vodeći svjetski dobavljač slikovnih rješenja, predstavio je novi imageFORMULA DR-C240 – stolni skener visokih performansi namijenjen radnim grupama, koji korisnicima omogućuje pouzdano rukovanje velikim brojem različitih vrsta dokumenata, uključujući pasoše i dokumente za identifikaciju.

Kompaktan, ali i trajan i izdržljiv, pisač imageFORMULA DR-C240 radi tiho, što ga čini prikladnim za velik broj različitih poslovnih i uredskih okruženja, kao i okruženja u kojima se ostvaruje direktni kontakt s korisnicima. Među njima se nalaze recepcije u bankama, hotelima, bolnicama i državnim ustanovama, što partnerima daje izvrsnu vrijednost koju mogu ponuditi organizacijama koje često traže diskretno bilježenje i obradu različitih dokumenata, uključujući one kojima se dokazuje identitet.

imageFORMULA DR-C240 omogućuje skeniranje visokih performansi brzinama do 45 stranica po minuti (90 slika po minuti), a može izdržati opterećenje do 4000 skeniranja dnevno. Zahvaljujući automatskom ulagaču dokumenata (Automatic Document Feeder - ADF) kapaciteta 60 listova, velike količine dokumenata moguće je obraditi odjednom, a izdržljivi mehanizam za provlačenje papira, ultrazvučni dvostruki senzori provlačenja i tehnologija za otpuštanje dokumenata (document feed release – DFR) osiguravaju pouzdanost koja je nenadmašna u ovom segmentu za skeniranje različitih vrsta dokumenata, uključujući iznimno tanak papir (od 27 g/m2) pa do putovnica  debljine do 4 mm, čime se uklanja potreba za zasebnim plošnim skenerom.

Tim Brosnihan, voditelj marketinga za rješenja za skeniranje dokumenata u kompaniji Canon Europe, kaže: "Svoj najnoviji skener osmislili smo vodeći računa o povratnim informacijama koje smo dobili od korisnika i tržišnoj potražnji koja ga čini vrijednim dodatkom našem portfelju imageFORMULA. Tržište za decentralizirano skeniranje širi se i postoji visoka potražnja za kompaktnim stolnim uređajima koji nude visoke performanse. DR-C240 jedinstven je u našoj ponudi jer omogućuje korisnicima da skeniraju veći broj različitih vrsta dokumenata, uključujući pasoše, korištenjem standardnog ulagača dokumenata. Ovo omogućuje Canonu da bolje opslužuje velik broj okruženja, od skeniranja u bankama ili hotelima koje se odvija naočigled korisnika, pa do užurbanih korporativnih ureda."

imageFORMULA DR-C240 dolazi s intuitivnim programom za skeniranje CaptureOnTouch 3 koji se jednostavno koristi te omogućuje skeniranje u različite vrste datoteka i na različita odredišta, među kojima su i usluge u oblaku kao što su SharePoint™, DropBox™ Evernote™, OneDrive, Google Drive i Sugar Sync. Canonov program CapturePerfect omogućuje  naprednu obradu, uključujući automatsko odvajanje i zonsko optičko prepoznavanje znakova (OCR – Optical Character Recognition). imageFORMULA DR-C240 dolazi s programima Kofax VRS za bolju kvalitetu slike te eCopy PDF Pro za stvaranje, uređivanje i pretvaranje PDF dokumenata.

Novi skener dostupan je u svim Canonovim prodajnim uredima i kod odabranih distributera širom Europe.

Da biste saznali više, posjetite web-stranicu.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti