City Center Cazin: Najveći trgovački centar u Krajini otvorio svoja vrata

03.06.2019. 09:21 / Izvor: Akta.ba

Kako kažu iz Centra otvorenje je bilo i zabavnog karaktera za najmlađe, dok su za one starije upriličeni specijalni popusti.

Najveći trgovački centar u Krajini, City Center Cazin je u petak 31.05.2019. otvorio prvi dio centra. Otvorenju je prisustvovao velik broj posjetitelja koji su imali priliku prvi vidjeti novoizgrađeni Centar, a otvorenje je uveličao i gradonačelnik grada Cazina Nermin Ogrešević.

"Ovo je samo uvertira za drugu fazu otvorenja koje će se desiti ovo ljeto. Svakako će ovo drugo otvorenje imati većeg značaja za nas, jer će objekat u potpunosti biti završen i otvoren u cjelosti, a sve će biti popraćeno velikom zabavnom. U prvoj fazi otvorenja Centra svoja vrata otvorile su trgovine poznati svjetskih brendova, u nastavku posjetitelje očekuje još mnogo toga, kafići, restorani ali i drugi zabavni sadržaji", rekli su za Akta.ba iz Centra.

Kako kažu iz Centra otvorenje je bilo i zabavnog karaktera za najmlađe, dok su za one starije upriličeni specijalni popusti.

Podsjećamo, City Center Cazin smješten je u gradu Cazinu na postojećoj lokaciji Merkatora na Maloj Lisi na površini od 25,000 m2 i ima 380 parking mjesta u garaži i na otvorenom.

Radovi na izgradnji ovog centra počeli 8. oktobra 2018 godine, i jedan je od najmodernijih i najljepših objekat na ovom području Unsko-sanskog kantona.

Glavni investitor je firma City Centar AD Cazin d.o.o., izvođač radova i projektant je kompanija Baupartner d.o.o Lukavac a nadzor nad radovima vrši firma Aqua - Projekt d.o.o Bihać.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti