H.M.I. Inženjering - Kvalitet prije svega

05.01.2015. 11:38 / Izvor: eKapija.ba
H.M.I. Inženjering - Kvalitet prije svega

Razgranata i raznovrsna mreža partnera i proizvođača svojim referencama i stručnošću omogućava da u svakom projektu H.M.I. Inženjering može postići osnovni kriterij svog poslovanja - prednost kvaliteti prije svega.

Firma H.M.I. Inženjering d.o.o. je osnovana u Sarajevu 1995. godine. Krenuvši sa desetak uposlenih radnika, H.M.I. Inženjering se razvijao kako stručnošću, tako i brojem uposlenih. Firma trenutno upošljava preko 70 osoba.

Osnovne djelatnosti su projektovanje i izvođenje svih vrsta građevinskih, građevinsko-zanatskih i instalaterskih radova. Trajno profesionalno usavršavanje kadra, kao i povećanje broja uposlenih VSS inženjera različitih struka, rezultira time da H.M.I. Inženjering može danas ponuditi cjelovita riješenja za sve vrste građevinskih objekata, uključujući i gradnju po sistemu "ključ u ruke".

Razgranata i raznovrsna mreža partnera i proizvođača svojim referencama i stručnošću omogućava da u svakom projektu H.M.I. Inženjering može postići osnovni kriterij svog poslovanja - prednost kvaliteti prije svega.

Kompanija H.M.I. Inženjering  Vam može ponuditi kvalitetne i profesionalne usluge:

VISOKOGRADNJE i PROJEKTOVANJA

Građevinska operativa i projektni biro iza sebe imaju veliko iskustvo i brojne reference zadovoljnih klijenata. Sve zadatke, obaveze i izazove koje pred njih postavite, izvršavat će poštujući sljedeće kriterije i zahtjeve:

  • kvaliteta u gradnji prije svega,
  • okončanje radova do ugovorenog roka,
  • nabavka i ugradnja kvalitetnih materijala,
  • poštovanje i implementiranje želja investitora,
  • poštovanje prava investitora na nadzor radova...

H.M.I. Inženjering je razvijo svoje kapacitete za upješno i profesionalno projektovanje i građenje svih vrsta stambenih, poslovnih, industrijskih i javnih objekata.

Visokogradnja

H.M.I. Inženjering je kao izvođač radova sposoban da na sebe preuzme kompletnu izgradnju objekta, od temelja do krova, uključujući i izvođenje instalaterskih i finih radova. Radovi se obavljaju u okviru dogovorenog vremenskog roka. Po završetku radova, objekat je spreman za useljenje investitora.

Ukoliko ste odlučili da gradite Vaš objekat po sistemu "ključ u ruke", H.M.I Inženjering je pravi izbor za Vas.

Stručno osoblje će sve vaše želje i zamisli provesti u djelo od procesa projektovanja objekta do gradnje projektovanog objekta.

Sve što se očekuje od Vas jeste iznošenje Vaših ideja (dimenzije i orjentaciju objekta, raspored prostorija, ect.) ljubaznom osoblju koje će Vam pružiti stručnu pomoć i podršku u cilju projektovanja funkcionalnog i ugodnog objekta za upotrebu.

H.M.I. Inženjering Vam može ponuditi i usluge:

  • Izgradnja svih vrsta stambenih, poslovnih, industrijskih i javnih objekata
  • Rekonstrukcija, adaptacija i sanacija objekata
  • Izgradnja različitih komunalnih objekata
  • Betonski radovi
  • Zidarski radovi
  • Građevinsko - zanatski radovi
  • Završni radovi
  • Izvođenje enterijera

Projektovanje

Projektni biro H.M.I. Inženjeringa je počeo sa radom od osnivanja firme. Danas je projektni biro mjesto gdje mladi inženjeri arhitekture ispoljavaju svoju kreativnost i znanje, stvarajući moderne, funkcionalne i originalne projekte za objekte različitih namjena.

Do sada, u sopstvenoj referenc listi imaju velik broj projekata stambenih objekata, projekata enterijera, objekata koji su projektovani na postojećim objektima u vidu njihove dogradnje, nadogradnje i adaptacije. Radili su i znatan broj objekata poslovne namjene, poslovno-stambene objekte i objekte raznih namjena (uređenja terena, pokrivanja, pomoćnih objekata).

Biro radi na projektovanju objekata visokogradnje i enterijera, kako na BH tržištu tako i na području cijelog regiona.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti