KISAN predstavio nove uređaje za obradu novca

15.02.2018. 10:59 / Izvor: Akta.ba

Među partnerima iz 33 zemlje svijeta, poziv u glavni grad Republike Koreje, dobili su i predstavnici Salona bankarske opreme

Kisan Electronics, jedan od vodećih svjetskih proizvođača uređaja za brojanje i obradu novčanica, od 13. do 17. studenog za svoje odabrane partnere je organizirao poslovni sastanak i prezentaciju novih proizvoda za 2018. u sjedištu tvrtke u Seoulu.

Među partnerima iz 33 zemlje svijeta, poziv u glavni grad Republike Koreje, dobili su i predstavnici Salona bankarske opreme, kao ekskluzivni zastupnik Kisan uređaja za područje Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Sjedište Kisana posjetili se Generalni direktor Mladen Ozimec, direktorica prodaje i tehničke zaštite Žanet Primorac, voditelj servisa Zvonimir Haber i serviser Goran Pepelnjak.

Mr. Sanghwan Jang, glavni direktor tvrtke Kisan pozdravnim govorom otvorio je poslovni sastanak i prezentaciju novih proizvoda. Poslovnim partnerima je predstavljen cjelokupni plan nove linija proizvoda, među kojima se ističu brojač novčanica Newton-Mini, šalterska fitness sortirka novčanica Newton 3, modularna fitness sortirka K6 i depozitni inteligentni sistem KDL100.

Cilj prezentacije i poslovnog sastanka je bilo partnerima omogućiti povoljnije prodajne okolnosti i prilike naprednim uređajima za obradu novca u različitim kategorijama, te izraditi poslovnu strategiju i akcijski plan za uspješno predstavljanje novih proizvoda.

Nakon poslovnog sastanka i prezentacije održana je gala večera, gdje je SBO zbog iznimnih prodajnih rezultata prodaje K2 šalterskih sortirki novčanica dobio javnu pohvalu dopredsjednika Kisana Mr. Namgunga. Nakon toga priliku za kratki govor dobila je i direktorica prodaje i tehničke zaštite Žanet Primorac koji možete pogledati u nastavku.

Voditelj servisa Zvonimir Haber i kolega serviser Goran Pepelnjak u Seolu su prošli napredni trening i obuku na novim uređajima za brojanje i obradu novčanica. Serviseri Salona bankarske opreme uspješno su zadovoljili sve ponuđene tehničke programa 100%, te su sebi i Salonu osigurali vrijedne certifikate

Kako posjet ne bi ostao samo poslovan, ljubazni domaćini iz Kisana proveli su predstavnike Salona bankarske opreme kroz korejsku metropolu koja se po mnogočemu razlikuje od bilo kojeg hrvatskog grada. Centrom dominiraju gusto izgrađeni neboderi, velika gužva i mnoštvo štandova sa suvenirima i lokalnom hranom koja se sastoji od riže, morskih plodova i trava, kiselih i ljutih okusa na koje ljudi s naših prostora baš i nisu navikli.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti