Obilježen sedmi rođendan BAGNO brenda

27.04.2015. 16:13 / Izvor: eKapija.ba
Obilježen sedmi rođendan BAGNO brenda
OTVORI GALERIJU

BAGNO VIP Spring event okupio je poslovnu elitu iz domena arhitekture i uređenja interijera, kao i vodeće investitore.

U prijatnom ambijentu restorana Golf Klub u Sarajevu, u četvrtak 23. aprila 2015. godine, održan je BAGNO VIP Spring event, a na dešavanju okupila se poslovna elita iz domena arhitekture i uređenja interijera, kao i vodeći investitori. U društvu poslovnih partnera obilježen je i sedmi rođendan BAGNO brenda, koji danas slovi za jednog od lidera na tržištu, saopćeno je iz kompanije LUK.

"Nakon sedam godina slobodno mogu izjaviti da je BAGNO pouzdan partner u realizaciji ma kako komplikovanih i zahtjevnih projekata. Posebno smo ponosni na činjenicu da smo zajedno sa našim partnerima – arhitektama i investitorima, dali pečat i nekim od građevina koje će ostati u nasljeđu budućim generacijama", izjavio je direktor kompanije LUK, koja stoji iza brenda BAGNO, Zlatko Adžović.

Prezentaciju noviteta održao je predstavnik brendova Keope, Panaria, Graniti Fiandre, Laminam i Mozaiko Plus Predrag Parađin, potvrđeni BAGNO partner.

"Nakon sedam godina saradnje sa brendom BAGNO, sa sigurnošću mogu reći da je BAGNO trenutno lider na tržištu BiH po pitanju kvalitetnog asortimana i sveobuhvatne podrške klijentima. Kao potvrda tome je činjenica da danas na ovom skupu prezentiramo novitete, a već sutra ih možete naći u BAGNO salonu", rekao je Parađin.

Tajnu BAGNO uspjeha otkrila je voditeljica promocije i PR-a za Grupu OBI/LUK/BAGNO Alma Mušić.

"Sjajnim idejama, pažljivim osluškivanjem tržišta, te požrtvovanim radom kompletne BAGNO ekipe uspjeli smo kvalitetno odgovoriti na potrebe naših kupaca. Tokom ovih sedam godina zajedno sa našim kupcima, poslovnim partnerima i ostalim fantastičnim ljudima koje smo sreli na našem putu uspjeli smo kreirati respektabilan i prepoznatljiv brend kojem se vjeruje – BAGNO Svijet kupatila", izjavila je Mušić.

Ukoliko ste planirali renoviranje kupatila, svakako posjetite Bagno salon, koji se nalazi na poznatoj adresi, Pijačna 14D, Stup. BAGNO je za svoje kupce pripremio i promociju noviteta iz domena uređenja interijera, praktično prikazanih u osvježenim izložbenim boksovima.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti