Otvoren novi poslovni objekat "Tri Besta"

17.05.2008. 12:22 / Izvor: Nezavisne novine
Otvoren novi poslovni objekat 'Tri Besta'

"Tri Best", banjalučko preduzeće za projektovanje, proizvodnju, usluge, trgovinu i zastupanje, juče je otvorilo poslovni objekat u Ramićima kod Banjaluke.

Branko Đuđić, direktor firme, istakao je da je u objektu površine oko 1.450 metara kvadratnih smještena proizvodnja, trgovina, tehnički biro i uprava preduzeća.

"Dobrim poslovnim rezultatima stekli smo uslove za završavanje izgradnje poslovnog objekta u koju je uloženo oko milion i po KM", istakao je Đuđić i dodao da firma "Tri Best" posluje u oblasti metalne industrije od 1996. godine.

Prema njegovim riječima, kompanija je počela svoj rad pružanjem usluga servisiranja, projektovanja, izradom hidrauličnih komponenti i istraživanjem tržišta.

"Značajnije rezultate počeli smo ostvarivati dvije godine kasnije, kada su nabavljene mašine za obradu metala i kada je formirana radionica u kojoj je počela proizvodnja sopstvenih proizvoda", dodao je Đuđić.

Prema njegovim riječima, djelatnost firme je podijeljena u tri sektora, razvoj i proizvodnja vlastitih proizvoda, mašina, liftova, hidrauličnih presa, hidromašinske opreme za mini-hidroelektrane, te izvođenje radova u oblasti građevinarstva, metalne konstrukcije, pumpne stanice za vodu, energetika i trgovina proizvodima i komponentama hidrauličnih, pneumatskih uređaja i opreme.

"Pored proširenja obima proizvodnje u planu je da težimo stalnom unapređenju kvaliteta, pa smo uveli standarde za kontrolu procesa proizvodnje i vršimo aktivnosti na uvođenju CE oznaka na proizvodima", naglašava Đuđić i navodi da pomenuto preduzeće sarađuje samnogim firmama u BiH i inostranstvu.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti