Vijesti

Po prvi put u petnaest godina postojanja nagrade “Menadžer godine” u BiH, prestižnu titulu dobio i menadžer iz sveta on-line biznisa - Azra Atagić-Ćatović, direktor portala eKapija u BiH dobitnik priz

21.12.2009. 14:03 / Izvor: eKapija.ba

(Azra Atagić-Ćatović)

Grad Banja Luka bila je 10.12.2009 domaćin dodele menadžerskih priznanja najboljim i najuspješnijim BH menadžerima iz svih grana privrede. Tako je nagradu "Menadžer 2009" primilo oko tridesetak predstavnika kompanija, koji su svojim radom, znanjem i zalaganjem u 2009.godini ostvarili značajne poslovne rezultate.

Iako je žiri ove, 2009.godine stavio naglasak na kompanije iz oblasti proizvodnje, koje su u toku godine značajno povećale proizvodnju i izvoz, među nagrađenima menadžerima našli su se i menadžeri iz kompanija koje posluju u sektoru usluga, te sektora novih industrija u Bosni i Herceogvini, poput online biznisa.

Tako je po prvi put u petnaest godina trajanje manifestacije, ove, 2009.godine rame uz rame sa prvim ljudima privrednih giganata poput UNIS Energetike, Elektroprivrede BiH, BH Telecoma, Metalogradnje i mljekare Dukat, dodieljeno i priznanje poslovno-investicionom portalu eKapija.ba i generalnoj direktorici eKapije u Bosni i Hercegovini, Azri Atagić-Ćatović.

Inače, najviša priznanja "Super šampioni biznisa" za ovu godinu, prema izboru žirija Nezavisne agencije iz Zenice, dobili su generalni direktor Javnog preduzeća Elektroprivreda BiH Amer Jerlagić, direktor UniCredit Bank d.d. Mostar Berislav Kutle i generalni direktor BH Telecoma Nedžad Rešidbegović.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti