TEI MC otvorio novu poslovnicu u Hrvatskoj

13.09.2021. 11:37 / Izvor: Akta.ba
TEI MC otvorio novu poslovnicu u Hrvatskoj
OTVORI GALERIJU

Nova kancelarija TEI MC kompanije, svečano je otvorena u petak 10. septembra 2021. godine u Orahovici.

Nova kancelarija TEI MC kompanije, svečano je otvorena 10. septembra 2021. godine u Orahovici.

Na otvaranju je govorio Matija Borić, menadžer prodaje za Hrvatsku, koji je istakao da od danšnjeg dana u Orahovici, TEI MC upravlja lagerom i skladištem rezervnih dijelova za područje Republike Hrvatske. Takođe, važno je da napomenemo da je TEI MC Zagreb u Hrvatskoj osnovan prije četiri godine, te da je do sada prodato više od pedeset LiuGong mašina. Neki od kupaca i poslovnih partnera su Strabag, TBG Betonara, Cemex, Ceste Brod, Dekop Poreč, Mihaliček Zaprešić, Youtone Construction Zagreb, ali i mnogi drugi.

 

"Navedeno potvrđuje da je TEI MC d.o.o jaka i stabilna firma, bez kreditnih zaduženja, te kao takva i pouzdan partner za dugoročnu saradnju. Tačnije, garantujemo vam najbolju moguću cijenu, ali i brzu isporuku mašina i dijelova", naglasio je Borić.

U skladištima u Beogradu, Sarajevu, Banjaluci, Skoplju i Orahovici, TEI MC posjeduje preko četrdeset mašina, spremnih za isporuku u svakome trenutku.

Suvlasnik kompanije Dragan Irić je zajedno sa gradonačelnikom Sašom Risterom, nakon uvodnog govora, svečanim činom presijecanja vrpce, obilježio početak rada nove kancelarije u Orahovici.

Kancelarija u Orahovici se nalazi na adresi Dalmatinska 69 i otvorena je za sve klijente radnim danima od 8 do 16 časova.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti