Teknoxgroup BiH održao "Dane otvorenih" vrata u novootvorenom predstavništvu

16.07.2011. 09:33 / Izvor: Dnevni list
Teknoxgroup BiH održao 'Dane otvorenih' vrata u novootvorenom predstavništvu

Službeni distributer Caterpillara na teritoriji Slovenije, Srbije, Hrvatske, Albanije, Crne Gore, Makedonije, Kosova i Bosne i Hercegovine, poduzeće Teknoxgroup organiziralno je proteklnog vikenda manifestaciju "Dani otvorenih vrata" u novootvorenom prodajno servisnom centru u Glamočanima kod Laktaša.

Mnogobrojni posjetitelji Teknoxgroupovih Dana otvorenih vrata osim praktičnog upoznavanja s Caterpillar strojevima imali su mogućnost i informisati se o cijenama izloženih predložaka, kao i mogućnostim njihove kupovine.

Osim popularnih strojeva Teknoxgroup je svojim klijentima iz ovog dijela BiH predstavio novi servisni centar, sa strojnim odjeljenjem i lagerom rezervnih dijelova.

"Ovu manifestaciju organizirali smo u namjeri da na jednom mjestu okupimo sve naše klijente, ali i pozovemo one koji će to možda tek biti, da dođu i da uvjere na licu mjesta u kvalitetu usluga koje nudimo. S druge strane Dani otvorenih vrata u Glamočanima su imali za cilj promociju naših novih prostorija u kojima klijentima možemo ponuditi kompletnu uslugu od prodaje strojeva i rezervnih dijelova, do njihovog servisa i remonta", rekao je Mirza Sabljica, generalni direktor Teknoxgroupa BiH d.o.o. Sarajevo.

Podsjećamo da se dosadašnje predstavništvo Tekonxgroupa u ovom dijelu BiH nalazilo u Banjoj Luci, te da je u prvoj polovini 2011. godine preseljeno u Glamočane kod Laktaša.

"Otvaranjem prestavništva u Laktašima mogućnosti Teknoxgroupa na ovom prostoru BiH su dodatno porasle. Nadam se da su naši klijenti tokom Dana otvorenih vrata uspjeli uvidjeti da smo napravili veliki napredak zahvaljujući kojemu ćemo sada na regiji Banja Luke, Republike Srpske i jednog dijela Federacije BiH moći ponuditi još kvalitetniju uslugu prema krajnjim korisnicima", zaključio je Sabljica.

U okviru Dana otvorenih vrata korisnici i potencijalni kupci Caterpillar strojeva imali su prigodu da se praktično upoznaju s tri, na bh. prostorima najpopularnija predloška – hidrauličnim bagerom 319D LN, rovokopačem – utovarivačem 343E Pilot, te impresivnim utovarivačem na kotačima 950H.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti