al

Predstavljamo

Akcijska prodaja STARlinea: Novi Mercedes VITO po cijeni od 38.200 KM

12.07.2016 14:42:29 / Izvor: Akta.ba

Mercedes-Benz VITO je u pripravnosti u svakom trenutku. I sam voli nove izazove. Ovo je funkcionalno vozilo koje ne samo da učestvuje u Vašim zadacima, nego pravi razliklu i uvijek ispočetka dokazuje ekonomičnost, kvalitet, fleksibilnost i sigurnost. Ovo vozilo je konstruisao stručnjak za komercijalna vozila. U mogućnosti ovog vozila možete se uvjeriti na svim cestama i u svim vremenskim uvjetima. U njega se možete pouzdati 24 sata na dan, 7 dana u sedmici, 365 dana godišnje. Vozilo visoke raspoloživosti koje će Vas podržavati danonoćno i pri svim Vašim zadacima. Vito je dobitak za svaku kompaniju – ito od prve vožnje.

U STARline d.o.o. Mercedes-Benz moto "Mercedes-Benz VANS. Stvoreni za svaki izazov." – nije samo moto , nego i obećanje.

VITO 109 CDI je kompaktno teretno vozilo, korisne nosivosti preko 1.000 kg, sa optimalno oblikovanim tovarnim prostorom utovarne zapremine 6 m3 i utovarne dužine na podu tovarnog prostora od čak 2.831 mm. Pogonjen je ekonomičnim dizel motorom, koji na 100 km pređenog puta, u prosjeku troši svega 6,2 lit. goriva. U kabini vozila se, pored mjesta vozača, nalaze sjedišta za još dva suvozača.

PREUZMI DOKUMENT:
Ponuda_VITO.pdf

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo