al
Izvučeni dobitnici devetog nagradnog kruga Addiko Mobile nagradne igre

Predstavljamo

Izvučeni dobitnici devetog nagradnog kruga Addiko Mobile nagradne igre

30.09.2020 11:56:48 / Izvor: Akta.ba

Klijenti Addiko banke u Bosni i Hercegovini još uvijek imaju priliku učestvovati u nagradnoj igri koja je počela krajem prošle godine, a trajat će sve do 31.12.2020. godine. Pravo učešća imaju svi postojeći i novi klijente Addiko banaka u BiH koji, najmanje 3 puta mjesečno, realizuju plaćanje, koristeći uslugu mobilnog bankarstva – Addiko Mobile, a svaki mjesec šest najsretnijih klijenata Addiko banaka u Bosni i Hercegovini osvojit će telefone Samsung A50, bežične slušalice JBL ili prenosne punjače Powerbank Acme.

U devetom nagradnom izvlačenju, najvrjednije nagrade, mobilne telefone Samsung A50, osvojili su Kažimir Milićević iz Mostara i Željko Mitrović iz Foče. Addiko Bank dd Sarajevo i Addiko Bank ad Banja Luka nagradile su još po dva klijenta koji su dobili bežične slušalice i prijenosni punjač za telefon.

„Addiko banka kontinuirano radi na unaprjeđenju svoje ponude i usklađivanju iste sa tržišnim trendovima, kako bi klijentima ponudila proizvode i usluge u skladu sa njihovim potrebama i očekivanjima. Trudimo se da idemo u korak sa svijetom, te da svojim klijentima priuštimo moderne, mobilne i digitalne usluge, a tome smo prilagodili i naše nagrade“, istakli su iz Odjela za Upravljanje proizvodima Addiko banke.

Više informacija o Addiko banci i njenim proizvodima i uslugama, potražite na www.addiko.ba ili u bilo kojoj poslovnici Addiko Bank u BiH.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo