Kyocera podiže ljestvicu obnovljenom serijom pametnih TASKalfa A3 uređaja u boji

19.01.2021 12:45:26
Kyocera podiže ljestvicu obnovljenom serijom pametnih TASKalfa A3 uređaja u boji

Uređaji su dizajnirani tako da rastu zajedno s preduzećem korisnika i mogu se pohvaliti velikom skalabilnošću i dodatnim opcijama.

Godina 2020. nam je donijela niz izazova kojima su se organizacije morale prilagoditi što je prije moguće. Uslijedio je brzi prijelaz na povećani rad od kuće, što je rezultiralo ubrzanom digitalizacijom posla. Kyocera se također uspješno prilagodila promijenjenim uslovima, što dokazuju novi multifunkcijski A3 uređaji u boji TASKalfa 3554ci i TASKalfa 2554ci, koji su prilagođeni novim hibridnim oblicima poslovanja.

Uređaji donose najnoviju tehnologiju temeljenu na umjetnoj inteligenciji (AI) i nude rješenja koja će povećati produktivnost i pomoći preduzećima da rade pametnije i postižu bolje rezultate za manje vremena.

"Novi uređaji potvrđuju Kyocerinu predanost inovacijama usmjerenim na želje kupaca. Potrebe naših kupaca neprestano se mijenjaju tokom ovog razdoblja neizvjesnosti, a mi smo spremni prihvatiti izazov i pružiti kvalitetna rješenja koja rješavaju stvarne poslovne probleme ", izjavio je Sylvester de Koning, stručnjak za marketing proizvoda u korporaciji Kyocera Document Solutions Europe.

"Povećane brzine ispisa i skeniranja, vodeće sigurnosne mogućnosti u industriji i jednostavni interfejs za upravljanje uređajima karakteristike su koje nas ispunjavaju uvjerenjem da će novi uređaji TASKalfa pomoći našim korisnicima da povećaju svoju poslovnu efikasnost, a istovremeno nude alate za stvaranje nove vrijednosti za vaše poslovanje."

Sa brzinama ispisa od 35 i 25 stranica u minuti i brzinama skeniranja do 200 slika u minuti, TASKalfa 3554ci i TASKalfa 2554ci osiguravaju izuzetan kvalitet bez čekanja na ispise. Uz to, uređaji se mogu pohvaliti ulaznim kapacitetom skenera od 320 stranica. Uzimajući u obzir tradicionalnu pouzdanost proizvoda korporacije Kyocera, možemo biti sigurni da su ovi svestrani multifunkcijski uređaji stvoreni za dugoročno pouzdan rad.

Hibridni način poslovanja, gdje sve više posla obavljaju zaposlenici s udaljenih lokacija ili od kuće, preduzeća je stavio pred nove sigurnosne izazove za koje je nužno potrebna najsavremenija tehnologija zaštite podataka. Novi TASKalfa uređaji stoga se mogu pohvaliti poboljšanom funkcijom kopiranja ID dokumenta, a sigurnosna ažuriranja multifunkcijskih uređaja provode se kontinuirano, osiguravajući da povjerljivi dokumenti dobijaju vrhunsku zaštitu. Zahvaljujući jedinstvenom korisničkom intefejsu, upravljanje novitetima je jednostavno i efikasno.

Najnovija AI tehnologija omogućava korisnicima da istaknu ili prepišu rukom napisane dijelove dokumenta bez potrebe za promjenom formata ili slike prilikom skeniranja. Funkcija Super Resolution, koja se također temelji na umjetnoj inteligenciji, omogućava korisnicima da udahnu novi život i poboljšaju kvalitet fotografija niske rezolucije i slika slabo prepoznatljivih logotipa.

Uređaji su dizajnirani tako da rastu zajedno s preduzećem korisnika i mogu se pohvaliti velikom skalabilnošću i dodatnim opcijama. Kako se potrebe korisnika i tržišne mogućnosti povećavaju, tako se povećava i kapacitet novih multifunkcijskih uređaja TASKalfa, koji omogućavaju korisnicima da svojim kupcima neprestano pružaju najbolju uslugu.

"Oduševljeni smo što svojim kupcima možemo ponuditi prilagođeno iskustvo korištenja naših uređaja.

Nove TASKalfe korisnicima nude fleksibilnost i kontrolu nad visokokvalitetnim ispisima potrebnim za njihov rad. Ovo je neprocjenjiva imovina za današnja preduzeća", zaključio je gospodin Koning.

Svojim holističkim pristupom rješenjima za dokumente temeljenim na vrhunskoj tehnologiji, stručnosti i snažnoj orijentaciji prema korisnicima, Kyocera je uvjerena da će moderna preduzeća sa zanimanjem prihvatiti nove uređaje, donoseći im sveobuhvatno i trajno rješenje za ispis i upravljanje dokumentima.

Za više informacija o Kyocera uređajima obratite se Xenon forte d.o.o. Sarajevo ovlaštenom Kyocera distributeru na tel: 033 765 165 ili na mail adresu info@xenon-forte.ba.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak