al
Odaberite Mercedes-Benz limuzinu: Pola cijene sada, a pola za 12 mjeseci

Predstavljamo

Odaberite Mercedes-Benz limuzinu: Pola cijene sada, a pola za 12 mjeseci

25.05.2015 13:50:21 / Izvor: eKapija.ba

Mercedes-Benz STARline pripremio je posebno primamljivu ponudu za C i E-klasu, sa poklon paketom opreme u vrijednosti od 5.720,- KM i posebnim finansiranjem sa plaćenjem polovice iznosa naredne godine, bez bilo kakvih dodatnih troškova. Ponuda uključuje i Forte 5 – integrisani servisni paket.

Mercedes-Benzove limuzine C i E-klase dostupne su u STARlineu po izuzetno atraktivnim prodajnim uslovima. Ovaj ovlašteni Mercedes-Benz partner u Sarajevu, pripremio je posebno primamljivu ponudu za sve ljubitelje vozila sa trokrakom zvijezdom, u sklopu koje C i E-klasa dolaze sa paketom dodatne opreme na poklon. Kupci su slobodni odabrati dodatnu opremu za svoju novu premium limuzinu u skladu sa svojim potrebama i preferencijama, a STARline im poklanja dio odabrane opreme u vrijednosti od 5.720,- KM.

Uz poklon paket opreme obezbjeđena je i posebna ponuda sa plaćanjem polovine cijene vozila odmah, a druge polovine za 12 mjeseci. Zahvaljujući finansiranju putem lizinga sa 0 % kamatne stope i 0,- KM troška obrade, svi kupci tako mogu uživati u vožnji odmah, a pola iznosa platiti tek u 2016. godini, i to bez bilo kakvih dodatnih troškova.

Ponudu zaokružuje servisni paket Forte 5, sa kojim kupci novog Mercedes-Benza ne moraju razmišljati o cijeni servisa, jer vozila dolaze sa uključenim besplatnim redovno servisnim održavanjem u trajanju od 5 godina ili 100.000 pređenih kilometara.

Ova ponuda predstavlja izuzetnu priliku koja se ne propušta.

Detaljne informacije o vozilima i popustima kupci mogu dobiti u STARlineovom prodajno-servisnom centru u Vogošći ili na www.starline.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo