Ostvarite dupli poklon uz ljetno izdanje posebne Addiko Red Week ponude

Finansije i konsalting

Ostvarite dupli poklon uz ljetno izdanje posebne Addiko Red Week ponude

16.08.2021 13:25:10 / Izvor: Akta.ba

Addiko Bank Sarajevo i u avgustu nastavlja sa Addiko Red Week akcijom, kojom posebno nagrađuje postojeće i nove klijente koji ugovore Addiko Blic gotovinski kredit. Građani koji ugovore kredit u periodu od 16.-20.8.2021. mogu ostvariti poklon u maksimalnom iznosu do 1000 KM, a u zavisnosti od visine ugovorenog kredita i Mastercard kreditnu karticu, bez godišnje članarine.

„Bez obzira da li kredit ugovaraju radi završetka ljetnog godišnjeg odmora i aktivnosti, priprema za jesen koja je pred nama ili nekih drugih razloga, svi postojeći i novi klijenti koji to učine u ovom periodu, dobit će do 1000 KM, zavisno od iznosa kredita koji su ugovorili i Mastercard kreditnu karticu - bez godišnje članarine“, istakla je Amra Babić, marketing specijalista u Addiko Bank Sarajevo. „Addiko Red Week akcije su nešto po čemu smo postali prepoznatljivi, te mi je drago što smo i ovaj mjesec omogućili našim klijentima pogodnije uslove kreditiranja“, dodala je Babić.

Maksimalan iznos Addiko Blic gotovinskog kredita je 50.000 KM, rok otplate je do 10 godina, a informaciju o odobrenju kredita klijenti mogu dobiti za svega 30 minuta od trenutka apliciranja. U okviru ovomjesečne Addiko Red Week akcije, klijenti osim u poslovnicama, mogu aplicirati putem FB stranice Addiko Bank Sarajevo ili kontaktiranjem Addiko kontakt centra 033 866 666. Više informacija o ponudi proizvoda i usluga Addiko Bank Sarajevo moguće je naći na www.addiko-fbih.ba 

PODIJELI:

TAGOVI: #addiko bank #addiko red week

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting