al
Plaćajte uslugom Addiko Business EBank!

Finansije i konsalting

Plaćajte uslugom Addiko Business EBank!

14.05.2020 13:54:43 / Izvor: Akta.ba

Elektronsko bankarstvo je u toku vanredne epidemiološke situacije postalo veoma popularno, te se pokazalo jako korisnim i jednostavnim. Addiko banka, osim za fizička lica, nudi usluge elektronskog bankarstva i za pravna lica, koje omogućava brže i jednostavnije obavljanje platnih transakcija i pregled platnog prometa kompanije, pristup računima i uvida u promjene po istima, pregled i štampu izvoda po transakcionim i deviznim računima, 24 sata, 7 dana u sedmici.

"Addiko Business EBank omogućava klijentima da koriste svoje bankarske usluge sa bilo kojeg mjesta u svijetu odakle imaju pristup internetu. Svjesni smo troškova vođenja kompanije, te zbog toga klijentima nudimo jednostavan način da smanje troškove, ali i količinu papirne korespodencije s Bankom", istakla je Belma Sekavić Bandić, član Uprave Addiko Bank dd Sarajevo, te dodala je elektronska komunikacija sa bankom putem korištenja usluge Addiko Business EBank ekonomičnija, brža i jednostavnija, ali u isto vrijeme i potpuno sigurna.

"Trudimo se biti partneri svojim klijentima što posebno ističemo u saradnji sa pravnim licima. Fokusiramo se na bitno i svoje usluge kreiramo na osnovu potreba naših klijenata. Praćenje svojih finansija u svakom trenutku je od neizmjerne važnosti za naše klijente, te im putem usluge Addiko Business EBank između ostalog omogućavamo i pregled kredita, depozita, kartica i kartičnih transakcija, ali i pregled proizvoda dokumentarnog poslovanja" istakao je Boštjan Pečenko, član Uprave Addiko Bank ad Banja Luka.

Aktivacija usluge Addiko Business EBank je bez naknade i jednostavna jednako kao i njeno korištenje. Dodatne informacije o usluzi Addiko Business EBank potražite na addiko.ba, ili u najbližoj poslovnici Addiko banke, a za tehničku podršku pozovite 033 866 666 ili 051 951 000.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting